dilluns, 27 de desembre del 2010

La Mussara. Lo soterrani

Feia mil anys, aprox., que no baixava al soterrani...divendres era el sector ideal per a fugir del mestral i torrar-te una mica al sol, tot i estar tot el dia a 3 o 4ºC.
Escalfem amb el Jaume a No me bellostes la cuca 6a llarg i bo. Per a completar escalo la Prisionero del deseo 6b+ dur, un os d' altres èpoques....
Per cortesia del Kletterer tinc les cintes posades al 7b de la dreta de la Keops. Aprofito bé i la faig a vista, aixó si, amb tot de magnesi acabat de posar...no és massa dur, podria ser 7a+. En tot cas baixo content, tot el que vingui ara serà de plus....
Ens en anem cap a l' oest i aprofitant que el Ruben i cia tenen cintes posades al Pez mas viejo del rio 7b, la provo a vista, fallant al pas al no agafar prou bé el bidit..llàstima perque podria haver sortit; ja hagués estat un bon regal de tió...al cap de poc, massa poc, li dono un segon toc, i la torno a cagar al mateix lloc...com a excusa diré que patia pel dit índex mig obert...pero no deixa de ser aixó, una excusa. El proper dia de mestralada cap aqui de cap...queden pendents també un 7a+ i un 7b+ molt guapos.

dilluns, 20 de desembre del 2010

Siuranella sud

Dissabte d' exploració, amb el JL i el Vicenç, a la Siuranella Sud, un sector que cap dels tres havia "disfrutat " abans...mirem una mica totes les linies i ens acabem decantant per a escalfar a Marmitaku 6c, de lo més "barato" del sector (també hi ha un 6b+, pero tenia una pinta...). Bona tibada d' entrada, placa fina i anarfent fins a completar el 28m. de via. Amb tot aixó arriba una columna de bows i vakes, entre els quals cares ciberconegudes, lo Pau i lo Tranki. Saludos i a lo nostro. Lo nostro és el 7b+, NK, just a la dreta del 6c.
El munta el Vicenç, ajudat, al loro!! en alguns punts amb la canya (es nota que es d' arran de mar...). Vist aquest espectacle inaudit ja ens fem el càrrec del que hi ha...Passada d' inspecció i un pegue posterior prou bo, pero amb poc repòs...ho pago al segon pas dur...almenys ja ho tenim controlat per a un altre dia. Entrada dura, bavaresa desplomada i pas potent i tècnic de sortida. Tram més tranquil i sorpresa final...molt guapa. Tot el matí amb ulleres de sol i escalant amb samarreta de màniga curta...increïble. Marxem que comença a afluixar el sol, i la cosa ja canvia.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Sense sponsor...


Siurana des de dues vessants, orogràfiques i d' activitat....dissabte, excursió en familia cap a Gallicant, des d' on albirem desenes de furgonetes a l' aparcament i tot de punts de colors trepant a la solana..diumenge ens toca a nosaltres; matinal productiva a Grau de Masets. Pugem amb el JL i cia, el Joan i cia, el Feliu i cia, o sigui jo...El JL i el Joan tenen a punt la Muerte del sponsor 7b+. No ens han de convencer gaire, ja fa massa temps que la tinc pendent...Escalfem repetint Aleva 6b+, així puc encadenar el que vaig desencadenar l' altre dia. Acte seguit el Feliu es treu l' espina de Litlle Ted 7a+, que ja tinc al sac doblat...ara a la feina. Aprofitant les cintes posades faig una passada d' inspecció a la Muerte..festival regletero, amb alguns passos tensos...al tanto amb els vuelos, que excepte el darrer, son en placa...
Li fot el Feliu i e molt animal gairebé la treu al flash; fot una volada marca de la casa al intentar agafar el darrer canto de la via...quin pegue més bó. Una llàstima. Amb tot aixó el JL la encadena sense gairebé ni bufar, i el Joan no té el dia...Em torna a tocar. Vaig fent, amb alguna errada, peró puc anar agafant aire. Em planto al darrer repòs, dues tibades i R. Un altre 7b+ al second go al sac...baixo ben content a dinar a casa.
El JL a punt de triomfar...

Sector l' Ermita d' Arbolí.