dijous, 8 d’agost del 2013

Cavallers. Blues 230m.6a+ + Arnau 260m. V+

Sortideta amb bons amics a disfrutar sense estresssss.....Dissabte escalem la Blues, gran clàssica de Comalestorres de la que poca cosa més cal dir: fissures bonísimes on podrem equipar al gust sempre que volguem. Per fer l' ascensió diferent, doncs ja la tenia feta, aquest cop la faig de primer, acompanyat d' un vent fort i constant, poca broma, que ens trasllada a la Patagonia....posar una cinta i no poder xapar perque marxa cap amunt encara no m' havia passat mai. Al acabar la via el vent amaïna, i el Toni i jo encara ens animem a pujar fins l' Arnau, que sempre m' ha fet gràcia fer. Escalada senzilla, però completament desequipada (excepte reunions i una xapa al tercer llarg), agradable i amb bones vistes a la baixada.
L' endemà el mal temps ens foragita cap al sud, a escales. Amb el Toni fem l' Esperó dels Elfos tranquil.lament i rematem el dia amb el Jordi i el Jaume al sector d' esportiva...un bon dinar i cap a casa.

Evidentment la Blues

No es que estiguem forts...és el vendaval

 El camelback és meu. La birra del Toni; clàssic a tope

dijous, 1 d’agost del 2013

Siurana. Can Sumera

Fa un parell de setmanes, porto les entrades retrasades, vaig fer cap a Can Sumera, esperonat per les indicacions del Cristian i cia...ens va prometre un bon sector, i és cert, en part; Les vies de la part oest del sector bé, la resta són en un mur vermell amb aspecte sabonòs...per ser just caldrà provar-les.
Escalfem a D' esquitllevis 6b amb forats i trams de placa fina amb líquen...mala combinació; com tot sigui així...Rapidament em poso a vista a la Simplemente despiste 7a, aquest si, molt guapo, i dificilillo...
Provo també a vista, i sense haver posat les cintes des de la Simplemente, la Tropical destroy, 7a+ encara més maco, peró cabró possant cintes, doncs el pas et queda obligat. Al segon toc no fallo...Per a rematar la tarda escalo al fina Quarentons coresteròlics 6c+.