dimecres, 19 de març del 2008

Ager: El tercer hombre

A mitjans de gener del 2007, aprofitant un potent anticicló, tornavem a les caldejades parets d' ager. Recordo anar tot el dia amb samarreta de coto i passant calor, d' haver-te de treure el casc, tot en ple mes de gener!!!!!.En fi. Vam repetir el tercer hombre. Molt bona roca i molt ben assegurada. Aquesta vegada va sortir tota en lliure, a excepcio del llarg de 7a, on vam batallar una estona.El segon llarg, de 6b, te un sostret amb sortida a una placa fina, molt de peus. El tercer llarg (6a) es pura continuitat.El vuité llarg (6a+) torna a ser de continuitat, amb sortideta amb slab al final.Nové llarg. Pas molt concetrat i atlètic (6b+), amb desplom bastant fi de peus.El darrer llarg, de 7a, te tela. te uns tres passos de pura tècnica de peus en placa molt llisa i lleugerament tombada, on vas al limit de l' adherencia (parlo per mi). Vaig volar dues vegades, al marxar els peus per la cara. A la tercera A0 i andando que es gerundio. La resta del llarg es disfruton, tipus Vilanova. Gràcies a l' Alberto per les fotos.
.
L' inici de la via. Placa guapa
El passet de 6b finet
Oju quina tropa
Guapo,he?
Aqui en plan místic.

dimecres, 12 de març del 2008

Montserrat. Punsola al Cavall

El juny de l' any passat vam anar a repetir la punsola amb l' Alberto.
Feia temps hi havia anat amb el Toni, a lo clàssic. Ara hi anava amb l' idea d' apretar-l'hi.

Va sortir tota en lliure, amb tots els llargs encadenats a vista (sense volar ni repossar), ....clar que amb la quantitat de xapes que hi han fotut vas gairebé de segon tot el llarg....pero bueno, com que soc covard les xapo i em quedo tant ample, tampoc aniria a treure-les. Fins i tot hi ha dues o tres xapes al bony de IV i III del llarg 0!!!! (Aquestes dubto molt que mai hi haguessin sigut, pero bueno...) . Oblideu la mítica antena, estic segut que arribes a tots els bolts perfectament en A0.

Per cert, el tarrago, arrel del re-reequipament, proposa els llargs durs de 6c+/7a i 6c/6c+. Des d' aqui una salutació per donar-me moral, pero dubto molt d' aquesta graduació (trobo més acertada la d' Onaclimb 6c i 6b+). De totes maneres vaig trobar passos mes durs al penultim llarg que a l' anterior, que poder es mes de continuitat, no se.

Em va semblar que s' havien resituat les reunions inferiors, les de la part de dalt estan iguals.

Vam comptar unes 22 cintes per al llarg avantpenultim. Cordes de 60 per al primer llarg, que farà 55m.

La clàssica romeria

Gent a la Sanchez-Martinez.Sort que quan hi ets no ho veus aixi....

La Punsola des de Diables. Val el mateix comentari

dilluns, 10 de març del 2008

Montserrat. Desiree al Cavall

Diumenge toca visita ràpida a Montserrat. Ens decidim, bé, de fet decideixo, per la Desiree. 200m. full equip, per a disfrutar. Amb el Toni enfilem el cami de l' arrel i ens encigalem al agafar la canal equivocada, que rucs. Torna a baixar i a les 12.00h ja som, ara si, a peu de via.

Em sembla que la polèmica del lletreret esta una mica fora de lloc, tampoc n'hi ha per tant.

Enfilo el primer llarg, segons la ressenya 5+/Ae, en lliure 6c+. Vaig fent en lliure, pero un pas punyetero al sortir d' una baumeta em fot a baix....m' ho miro pero no veig el pas. Poso la pedala i segueixo.

El segon llarg també li foto. Pas de 6c (jo crec que menys) i recte amunt per la bavaresilla guapa. disfruton.

El tercer llarg, segons la ressenya que duiem 7a en lliure, comença amb un desplomillo seguit d' una placa tiesa i fineta. Li foto, a veure que, i l' encadeno a vista, amb una moto de collons, pero surt.

El quart llarg, francament, es una conya. A0 a muerte amb un sol pas de pedal fins practicament la reunio.

El cinqué llarg, que vam tirar fins al cim, es també molt guapo, amb una fissura guapa a mig llarg.

Als darrers llargs ja va marxar la mica de resol que algo escalfava. El cel es va anar tapant, i just arribar al cami de l' arrel, es fot a pedregar i a ploure. Un bon ruixat vivificant, ideal per a completar una jornada rodona. suposo que va ser gràcies al dia insegur que vam estar sols, nomes acompanyats per els impresentables de les motos, que es pensen que allo es un circuit.

Sort que amb la carretera mullada no es feien tant el valent.......

Via guapa, per a apretar-l'hi sense problemes. Porteu cintes a dojo, preferentment llarguetes.

Bona via per a apretar-l' hi sense problemes.

La ressenya: