dilluns, 15 de juny del 2009

Montrebei. El Congrés del Solitaris 395m. 6c

Dissabte vam escalar aquesta via amb el Toni, que feia més de 8 mesos que no feia paret....L' esperit divulgador, juntament amb bones fotos, del Luichy ens hi va abocar....semblava una bona opció per horari i grau, a més l' havia de poder tirar tota de primer.
Al prat, mentre preparem trastos, ens trobem al Gàlvez, que va a fer la Paul...per a ell deu ser com anar a caminar una estoneta.....
Entrem a la via per la Paul, empalmant els llargs tal i com marca la Lororessenya. De seguida agafem la cordada del Gàlvez, ens anirem trobant i comentant la jugada, tope autèntic, sense casc, amb unes xancles cutres per a la baixada,...quin personatge...
La via en global val la pena, et xupes algun tram guarro al final del 4rt llarg i del 5é, pero la resta es bastant guapo. Els trams de la ressenya que marca expo es van fent, la roca és molt bona i alguna cosa pots possar....El que vaig trobar més expo és el 7é llarg, curiosament a la ressenya no en diu res....practicament fas el llarg amb el que hi ha, amb algunes lajilles sospitoses a mig trekking que has de fer els dos parabolillos del llarg.
El parabolt de la darrera reunió diria que no hi és. Hi ha el clau i un pont de roca, o bé l' arbre...al gust.
El 6c i el 6b estan ben asegurats, son curts i no obliguen. Van sortir bé.

Reunió a la Paul


Al desplom de 6b

Sisena tirada
Cuita el sol, al 9é llarg
Diedre de sortida
Hi vam posar 5:30 hores, just ens va agafar el sol al darrer llarg, pero al anar per diedre-xemeneia et salves....sort, perquè al bareto d' Àger el cotxe ja marcava 36ºC.
Duiem el material de la ressenya, pero el C2 i el C3 no els vam possar enlloc, no crec que facin falta, pero....bagues llargues.

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats Marc i companya, doncs sort del sol, pq mira que li devia fotre per ponent.
Salut

Unknown ha dit...

Prepara't que avui nem avere si encadenem algo a la Xina. Vens o que bou??

marc ha dit...

Mingo, em sembla que t' has de graduar bé la vista....o aixó o has escrit malament companyia. (es conya). Si que fotia calor, pero a la paret s' estava prou bé, i a la baixada corria l' aire. A la vall no hi havia qui ho aguantés.
Carlos, en tot cas divendres, que jo tinc obligacions....
Apa, salut als dos

Mingo ha dit...

Ostia Marc tens tota la raó, això és l'edat, a més no és conya m'he de fer unes ulleres per mirar d'aprop, pq no és el primer problema que tinc.
Vinga salut màquina