divendres, 16 d’octubre del 2009

La Riba. +3pilons

Amb el Poch anem a veure si tanquem els asuntos pendents al tres pilons, i n' obrim d' altres...
Escalfem a Francès Completo 6c. Li foto a vista pero la tibada inicial em fa patir. Baixo i l' animal aquet (que ve de passar el pont a Albarracin) li fot manxada directa. Desprès hi torno, ja al flash i sense problemes. Tibada inicial i despres anar fent per forats esmolats.
Anem al tema, l' Amorrat al Piló 7b, molt guapa. La munta el Poch i li foto un primer pegue. Arribo bé a la seqüència dura pero no pujo prou els peus i ja veig que no sortiré. Paro i l' acabo de muntar. La proba el Poch i res...Hi torno jo. Tot i que m' embolico a la tercera xapa (vull anar massa estàtic...) recupero aire al cantos de mitja via i directe a la cadena.....jo ja estic més que servit. 7b al 4rt pegue.
Després muntem la veïna Amorrat al Falcó 7b+, amb entrada comú i marxant cap a l' esperó de la dreta a l' alçada de la 4rta xapa. Molt bona, també. La provem amb prou dignitat, els passos surten prou bé. Se li veu color, algun dia.....
Ja tocadets anem a la Meriplexiglàs 7b+. La munta el Poch amb les darreres llums i, ja a les fosques, la probo en toprope...fatal, molt dura i aqui has de venir ben fresc.
Llàstima que hi havia gent a la Silencio se vuela, perque molaria haver-la probat un altre cop, tot i que crec que es el patito feo del pilons....

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Felicitats Marc! estàs imparable! una visita més i tot Pilons tatxat!

marc ha dit...

gràcies pels ànims.
Encara falten moltes sopes per a encadenar tot alló....algun dia, quan sigui gran.
Apa siau

Anònim ha dit...

La silencio se vuela es la millor via dels Pilons amb diferencia...

marc ha dit...

Sobre gustos no hi ha res escrit....

Anònim ha dit...

Aixo es cert! :) a mi em va agradar molt la Silencio, els passos em van semblar tots molt bons, l'aleatorietat em va molar, vai caure dos cops surtin del canto bo per no acertar a la reglet lateral jajajajaja!

Vagi be!