dimarts, 13 d’octubre del 2009

La Riba. Tres Pilons

Ja que aquest cap de setmana toca famiglia, divendres a la tarda cap als tres pilons amb el Menor...Feia mil anys que no hi anava. Em feia gràcia probar el 7b que esta provant el Jordi, confiant amb el seu criteri.
Escalfem a Llastrofobia 6b+. Amb quatre remades ja et posa a to...baixant poso cintes i em miro la Silencio se vuela 7b. Li fotem tres pegues cadascun pero res...despres de la setmana que he passat no tinc aquell punt de ràbia i força necessari....excuses de mal pagador. La veritat es que la via tampoc motiva molt. Pasos una mica aleatoris, cada cop ho fas diferent. Per no parlar del sobada que està, especialment els peus.
El Menorquí em convida a muntar l' Amorrat al Piló 7b. Aquesta si que es bona de veritat....
La munto prou bé i al segon pegue nomès em paro abans de la sortida del monodit...bé, bé. Se li ha vist color. A veure si el proper dia....

2 comentaris:

Jordi ha dit...

sí que té un punt d'aleatorietat. A mi el que m'agrada d'aquesta via és la intensitat dels 3 moviments de la part de dalt. Però sobre gustos...
L'Amorrat no l'he provat, però m'han dit que lo pitjor és a dalt.

marc ha dit...

Intensos ja ho sòn, ja....
L' Amorrat es molt bona; anar fent amb passos llargs i sortida a la placa de dalt des d' un monodit d' esquerra....l' has de probar, segur que et motiva.
Apa, siau