dilluns, 21 de desembre del 2009

Siurana. Can Toni Gros sur neige

Divendres, aprofitant que fa "bo", anem amb el Poch a Siurana, a veure si podem tibar algo entre tanta neu....
Nomès arribar a l' aparcament ja flipem, ni un sol cotxe...em sembla que poques vegades ho he vist, si no cap...Tinc la idea de baixar a Can Toni Gros, on hi tinc un munt de setens per a fer i a més és un dels sectors més calorosos de Siurana, i estant a 0-1º com estem, aixó s' agraeix.
Aixi que baixem directes al sector, amb aproximació alpina....un cop a peu de via comprovem que ha estat una bona elecció; fa rasca, pero ni gota d' aire, i el sol escalfa. La roca, al punt.


Aixi doncs, a la feina; la idea és fer la trilogia que va a la mateixa reunió:
-Per a escalfar em poso a Jugant amb foc 7a. Surt a vista i posant cintes. Molt tècnica, pero sense grans apretades, més aviat de posar-s'hi bé. Comencem bé. Agafo moral per a l' objectiu del dia....i li poso algunes cintes a la part de dalt.
-Black Uhuru 7b. També surt a la primera i posant algunes cintes xungues a la part inferior....ja l' havia probada de segon fa temps, pero, tot i estrictament no ho és, per a mi te un bon regust de avista....placa molt fina, especialment a l' arribada a la R, on tens un bon fostión...t' ho has d' agafar amb serenitat i va sortint.
-Per a rematar encadeno a vista Humor de gos 7a+, amb passos de fissura guapos....
El més sorprenet de tot es que encara no em noto cansat...deu ser la pila que vam fer la setmana passada a Riglos...Per a rematar el dia ràpid (les obligacions paternals em criden...) encadeno a vista Estrany parany 6b i Poll remullat 6b, més curtetes peró amb passos guapos a la sortida....
L' endemà sortida familiar amb tota la colla a Arbolí, a flipar amb la nevada que trobem al camí de Gallicant.

6 comentaris:

Pau ha dit...

Bones vies amb alguns alejes inecessaris, no vas provar la Dema els innocents veig ? Be tampoc no et perds res :)

Per+o amb un dia t'has polit mig sector, això si que es efectivitat !!!

Jordi ha dit...

Tu sí que estàs fanàtic i executiu!
Això sí que són rotpunkts!

marc ha dit...

Hola Pau, anavem amb la guia antiga i no surten ressenyades les vies noves, s' hi haurà de tornar a fer l' altre mig sector....
Jordi, m' agradat aixó d' EXECUTIU...no m' imagino, peró, trepant amb traje i corbata....
Mira, va sonar la flauta i s' havia d' aprofitar la temperatura de rotpunkt...
Apa,salut i a tibar.

Ivan - Factordos ha dit...

hola marc,
ja veig que tibeu fort! nosaltres no donem per tant però li posem il.lusió i ganes! jeje! t'enllaço al nostre blog que hi han pocs bloggers escaladors per les nostres comaques!

Jordi ha dit...

Marc, lo d'executiu més aviat hauria de ser resolutiu, perquè ultimament t'estàs emportant una pila de vies dures a vista o al segon toc!

Marc Sánchez ha dit...

Ei enhorabona pels encadenes, soc el Marc que et va comentar l'altre dia i per el 8a.nu! aquest es el meu projecte de blog! vagib! jaja