dilluns, 15 de febrer del 2010

Arbolí. Matinal al Dard

Diumenge ens permetem una sortideta matinal a fer esportiva. Fem cap al Dard, on de bona hora toca el sol, i cau més apropet que Siurana...Fem una paradeta al sector més clàssic, on l' Alberto i l' Alex passaran el matí tatxant totes les vies.
Escalfem a No ens atosiguis 6a+ molt maco, on practiquem una mica de bavaresa, que falta ens farà...Aqui el sol encara pica de costat i la roca està francament freda...
Mig escalfats anem a la Mistyflowers 7a. Per sort la roca aquí ja té un altre tacte... Via molt i molt tècnica a la part inferior i mur més vertical i d' aguantar-li a dalt, amb una entrada a reunió que si et despistes et fot avall. Encadeno a vista i posant cintes. Desprès ho farà el Feliu.
Ens desplacem a l' altre extrem del mur del dard, a probar la Purísima Ascensión 7b. El Feliu la provada uns quants cops, i com que se la coneix li posa les cintes. La provo jo peró no surt. Falta confiança als passos de bavaresa de la part inferior, que de fet és on hi ha el tema. La resta és anar fent, superant uns sostres molt guapos. El Feliu li fot un segon pegue i encadena amb molta solvència. A mi ja no em queda temps per al second go....un altre dia.