dimecres, 13 d’octubre del 2010

al dia...

Un altre cap de setmana sense tàpia...snif. Que hi farem, doncs esportiva.
Dissabte enfilem amb el Manel i el Menor cap a la Mola Roquerola, peró la boira espesa ens fa canviar d' objectiu un cop ja som a Rojals. Torna enrere, tot admirant l' oest de Catalunya prou net, ruta amb cotxe per les comarques del Camp de Tarragona, i cap a Arbolí. A Siurana ni ens ho plantejem. El sector més protegit de la llevantada és el Falcó. Tinc la il.lusió de fer les llarguissimes vies que es troben a l' esquerra de la paret, pero la majoria, per als que més de 20-25m. ja és tàpia, ens porta cap a la par dreta.
Escalfem a Luciernaga de noche 6b+ que deunido....molt sobat i patinòs, d' equilibris i moviments raros. No ens agrada gens. Per a més inri tens un trekking descomunal a la R, vertical i amb grans cantos, peró d' aspecte molt sobat. Cap dels tres se la juga. Mallon i avall...comencem bé!
Decepcionats ens posem a El asesino es el sheriff 7b. La munta el Manel. A la primera pasada em quedo amb els moviments bloqueros d' entrada. Al segon tientu surt la part dificil pero en confio al segon tram dur i caic. A la tercera encadeno, que no estamos tan mal, visca les pila sessions al plafó. La via és bona. Entrada molt bloquera, regletosa i tècnica. Passat aixó no et pots relaxar fins al repòs. Desprès pa de problem....
Mes i mig desprès del reinici ja tornem als 7b's...a veure si duren.