dilluns, 14 de febrer del 2011

buscant l' ombra...

Ja comença ha apretar el laurent....esperem que no sigui definitiu.
Divendres pugem cap a l' esperó primavera, a veure si tanquem, amb el JL i cia, la Papàgora (servidor) i la Mandràgora (els altres). Escalfo repetint la Lamparós toca el dos 6b+, i desprès, aprofitant que uns argentins tenen muntada la Papàgora 7b+, li foto un pegue,....absolutament lamentable. Estic massa fred, i alhora fa massa calor. Una aparent contradicció, pero que em serveix d' excusa per a desmuntar-la i deixar-la per a un altre dia. No sòc l' únic; el JL munta i desmunta la Mandràgora. En aquesta si que necesites el bon tacte que no tenim avui....


Anem a trobar els Fèlix's al Cargol, ja gairebé a l' ombra, i almenys em trec la espineta encadenant a vista la Purgandus Populus 7a+ de 40m. justos, molt guapo. Placa fina de no decaure i sostre dalt de tot. Boníssima.
Mes animats anem a buscar l' ombra de la Siuranella Nord, perdó, Est. Mentre el bons es barallen amb l' avance Cangrejo, li foto, sense prou repòs, a vista a Lo mas negro, suposat 7a. Jo crec que és un bon 7a+ bloquero. La cago a la segona xapa i ja no puc rectificar....durilla, durilla. Marxo amb un gust agredolç.

1 comentari:

Pau ha dit...

Si noi el sol apreta ja com si fos primavera !!! La Papagora a dalt ja saps que aquelles regles de sortida del pas si vas massa suat s'et faria acarnissadament dur :) Be pel 7a+ onsighted !!!

Nosaltres ahir diumenge ja varem buscar l'ombra per margallufa, el dissabte unes suades de por al Cavernet !!

Apa salut i roca !!!