dilluns, 30 de març del 2015

Montrebei. 7 venas. 325m. 7a+

Feia dies que tenia ganes d'aventurilla Montrebeiana, encara que aquesta sigui relativament "light"...continua sent Montrebei, però...Finalment hi anem amb el Toni, que poc a poc es va posant les piles.
Aproximació, ressenyes i altres detalls en multitud de pàgines amb autors menys dropos.
En tot cas peu de via prou fàcil de localitzar
L1. Placa prou maca. T'has de mirar bé la línia a seguir
L2 En lliure fa una mica bastant de pànic tibar de la "laja hueca". Costa passar sense fer-ho. Interesant la tramposa, de la que ja no em separo mai....desprès algun pas de bloc, 6c, que surten bé. Si no, A0 sense problemes. Pas clau del llarg, més obligadillo i a equipar al pas de bombo i diedre.
L3 Pas a bloc a l'inici, potser més fàcil que 6c, i desprès guarreria...
L4. Llarg estrella. Continuitat amb un pas abans del sostre. El sostre és fàcil, d'aguantar més que res. Lo pitjor ve desprès. No busqueu el tascó salvador de la sortida que ja no hi és...A la fisura entra de tot. Deseu tascó mitjà i alien blau per a desprès del sostre.


L5 guarrillo i placa final bruta, però amb passos finets
L6 Provo l' Ae, diuen 7a+, diuen, diuen , diuen...apretada al primer pas, tram més tranqui i un altre pas al penúltim bolt, del que em penjo...llàstima, perquè ja sortia...fotut a vista; al passar entre sostrets no veus on t'agafes...

L7 l' altre llarg estrella. el 6a està concentrat en un passet cap al final. La resta fàcil i disfruton...llàstima del guano a la meitat superior. Molt guapo.
L8 Diedre vertical i amb canto, megasabines i amunt per la placa. Reunió uns 10-15 cim endins, en arbres.


Bonic passeig de tornada al pàrquing, amb visita al cim del Montsec inclosa. baixant per la canal hi ha una variant fitada del Pr que va més directe al cotxe.
Camalots fins al 3, joc aliens (amb el blau) i tascons mitjans i petits. Pot ser interesant repetir C1 i C2
Via molt guapa