dijous, 21 de maig del 2015

Tozal del Vero. Pastelito rebelde 230m. 7b+

Segona visita a aquest feréstec racó de Guara, i altre cop amb el Santi, a repetir una altra joia de l'Edu i l'Iker. Quedem també amb l'Ester i l'Albert, que per cert es dedicarà a posar-nos una mica de pressió, el molt cabró.....al final no era tant terrible: has d'escalar, però la via es segura, per a disfrutar, vaja...Els totems només en trams puntuals i emplaçaments còmodes. A més vam tenir la sort de que el Pastes hi havia anat feia un parell de dies, amb el que ens la vam trobar prou marcada i ens va permetre encadenar bastant.
Amb el material de la ressenya es va bé. Un ganxo pot ajudar. Viot imprescindible

L1 7a+ Fissura fàcil, tram de romos que et deixen tou i bombo final on hem de parar a agafar aire. Sortida una mica obligada. Havent escalfat, o sent més bo, tindries números d'encadenar.

L2 7a+ Per a mi el millor. Placa vertical i tècnica, de llegir-ho bé, amb una bona apretada inclosa...final més fàcil a equipar. Roca brutal.


L3 7a Bombo i placa d'aguantar. 

.
L4 7a d'aspecte tombat, que amaga seqüències mooolt finetes. 


L5 7a+ Bombo contundent, difícil a vista. Desprès fàcil
L6 6c Altre cop un bon desplom per agafar una placa de gotes d'aigua molt bona. Deunidó el 6c...

L7 7b+ Per a naltros el més lleig, curiosament....roca vermella que amb la calor que ja feia resultava bastant incòmode, i dur!!!. Per sort els baguetos posats et permeten anar fent algun, o bastants, A0`s. Si es vol anar a tibar millor més d'hora.
L8 6c+ que tranqui....diedre desplomat amb final de degotalls que et porten a la placa Fakir, on no sé veure els cantos de sortida. La cosa obliga, i la veritat és que ja n'hem tingut prou: amb les forces en baixada el valor s'esbaeix, almenys el meu.... Com que hem de rapelar igualment, mosquetó i avall. Ja hi tornarem...