divendres, 17 de juliol del 2015

Cerces. Tour Termier. L'usure du temps 260m. 7b/Ao

05/07/2015
Reedició del tour de l'any passat, aquest cop amb més sort amb el temps (potser massa i tot), fet que ens va permetre tornar a casa amb un bon recull de vies gairebé sempre excel.lents.
La primera jornada directes a la Tour Termier. Amb el Santi optem per apretar una mica més que les propostes del Mussatto, ara que encara podem, i ens posem a la L'Usure du Temps. 
Guapa via, amb roca de somni, un calcari treballat pel temps amb un grip increïble i unes regletes que et poden acabar deixant sense yemes...Els tres A0 estan de 7c+. En Ao sense cap problema. Via equipada.
Bona esplanada per a dormir al proper Coll de Lauteret. Aproximació planera des del coll de Galibier. Al final de la via seguir fins a l'aresta final (fàcil, amb alguns parabolts de vies veïnes), fins a canviar de vessant. Descens recomanable per la cara est, fins al coll Termier (fites) i peu de via.
Cara oest, amb sol a partir de les 13h aprox. Si fa calor, com era el cas, i tot que és un tresmil, recomanable matinar i que el sol t'agafi alt.






1 comentari:

Piju ha dit...

recomanacions interessants!...les posem a la llista!