dimarts, 23 de setembre del 2008

Terradets: Merchely 390m. 7a


Bones.
Diumenge vam anar a Terradets amb el Toni i en Feliu. Vam confiar en els núvols que anunciaven els del temps.....i la veritat es que vam passar una mica de calor, pero es podia suportar.
Via tope clàssica i variada. Vam fer servir, com sempre que es possible, la ressenya del Luichy.


Ens hi posem tardot, cap a 3/4 de 12.
Al primer llarg empalmem amb el canvi de reunió del dau sense problemes. Entrada fineta i desprotegida, desprès placa i diedre a protegir.
El segon i el tercer llarg s' empalmen sense problemes.

Segon llarg
En el quart llarg s' ha d' anar al cas amb la roca, hi ha algun llastrot molt delicat. Per acabar-ho d' adobar algun clauet belluga...
El cinquè llarg el fem per la variant de la castanya (placa de 6a molt guapa) i aixi podem empalmar amb el sisé, un V+ que vam trobar tots més dificil que el 6a de la Castanya.

Variant la castanya
A la falsa feixa canvi de tercio. Comença amb sostre de pedals i despres placa de 6b assequible i ben protegida.
El 9é llarg, el de 7a, és el que te l' equipament més cutre, claus i alguna flor molt rònecs. El pitjor pero és que la roca es bastant cutrilla, almenys el primer tram. Es pot anar fent en lliure i A0. La part final del llarg es molt guapa.

El tram guarrillo del 7a
Els llargs 10 i 11 també es poden empalmar, fent anar be la doble corda...i saltant-te algun seguro. El passet de 6b es tècnic i molt concentrat, pero es deixa fer bé.
Sortim a la feixa per un llarg de IV+.
Voliem sortir per la Reina Puig al cim, pero se'ns ha fet tard i demà toca treballar; a més encara ens queda omplir 25 garrafes per al sogre del Feliu........
Via guapa i recomanable, amb algun tram sobadillo. Recomanable la variant de la Castanya.
Equipament a base de parabolts i claus tirant a cutres. Vam fer servir tascons i aliens fins al vermell. Duiem camalots fins al 3 pero no hem vam possar cap. Bagues sabineres, cordinos per a ponts de roca (encara que també hi pots possar tascons) i cintes llargues.
Apa bous (i vaques), a reveure

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Que bé la Merchely, diuen que és una via molt guapa. Jo la tinc pendent. Per cert, després de la feixa gran hi ha un llarg per sobre, que passa amb aquest llarg, és molt cutre? és que amb la gent que ha fet la Merchely gairebé mai fan aquest llarg.
Felicitats

marc ha dit...

La via està bé, i sobretot es molt variada. El llarg que hi ha passat la feixa...es que és com absurd. Tampoc es veu cap meravella. Suposo que els volien seguir per dalt, no ho sé.