dimarts, 9 de novembre del 2010

Merda a Siurana. Can Marges, sector nou

El titol del post no és gaire subtil...peró és el que hi ha.
Fent camí cap a les noves vies de Can Marges (cap a l' est des del zig-zag), ens trobem amb aquesta sorpresa desagradable:
Tot el sector és un autèntic camp de mines, escampades sense pudor, poder no seria la paraula més adïent, per els vorals del senderó....que en som de porcs. La veritat és que no tinc per costum d' endur-me el paper, tal i com s' hauria de fer, peró almenys faig un bon clot i miro de ser discret.

Pel que fa al sector: bastanta varietat de grau (de V fins a 7c), amb una roca que sembla més d' Arbolí. Les vies no son gaires llargues (20m.). Escalfo a un 6a+ desplomat de canto enorme, prou bonic. Queda muntat per al Jaume i l' Angel. Desprès comença el festival del 7a....
1er 7a. Al final del sector, al costat d' un altre i d' un projecte(corda fixa). Entrada bloquera. Estic massa fred i haig de repetir el pas d' entrada.
2on 7a. A la dreta de l' anterior. Tranqui també a la primera xapa. Desprès més fàcil. A vista
3er 7a. Situat més a l' esquerra, al mur partit on hi han diversos 6c. Entrada bloquera i passos atlètics a dalt. Al tanto amb un bidit que fa mal...encara avui tinc el dit de fusta, i al tanto que encara es trenca alguna cosa.També a vista.
Pugem la corda amb nusos, on trobem 6a i un parell de 7a's junts. Començo amb el de la dreta. L' haig de lluitar més (no me siento el dedo...), pero també surt a vista. Algun aleje.
Gairebé sense repossar em poso al 7a de l' esquerra, amb un pas cabró a mitja via, que em tomba...ja estic cuit. Segueixo amunt i disfruto dels moviments de bidits i monodits del bombo de sortida. No hi ha temps per a més i aquest queda pendent. També queda pendent el 6b+ d' abaix que probaven els pompiers...realment es veia guapo, i prou dur..

2 comentaris:

Ivan - Factordos ha dit...

Fa pena veure com estan alguns sectors últimament... A banda de que la gent ni recull el paper ni tapen el que han de tapar ja és que ni caguen lluny de les vies! Ja m'he trobat amb el que expliques a altres sectors de Siurana i Margalef. No anem bé...
Per cert, aquest sector està molt bé. Tinc projectes pendents...

Mingo ha dit...

Collons no ho entenc amb el poc que costa fer un foradet i tapar-ho, així són inofensives les 2MINES2