dimecres, 2 de novembre del 2011

LES CRIATURES FORA DELS PEUS DE VIA, SI US PLAU.

Aprofitant l' estada multitudinària a casa el Toni i la Carme a Gombrèn, ens escapem una estoneta amb el Jaume a conèixer el sector de les Saleretes. Molta gent i força calor és el que ens trobem, a part d' un mur molt guapo....Ens posem a la via nova a l' esquerra de la Zipi Zape, Llagrimes de Lolo 6c, segons informa en Jortx (gràcies). Surt a vista, calibrant el tipus de roca i d' escalada. Desprès de repetir-la el Jaume em poso directament a la Papà Aranya 7b. Vaig fent a vista, fins que al darrer xapatge la pifio. Per no fer un moviment més al canto gros, miro de xapar creuant les mans i em desequilibro...encara ara em cago en tot, perquè a més segueixo i surto com si res....bona via, una mica regalada. Pel que vam veure escalada de pila i canto prou bo. Marxem amb ganes de tornar-hi.

Com a anècdota i a veure si alguns aprenen: al Jaume se li va petar un peu al 6c, sense ni adonar-se'n, i li va anar a parar a la barbeta de la francesa que feia la via del costat.....un ensurt i prou, que podia haver estat una tragèdia si hagués tocat al nadó que una parella, absolutament inconscient, tenia a peu de via uns minuts abans. I aixó que ja els haviem advertit que es trencava alguna coseta.....la gent és la hòstia: 
LES CRIATURES FORA DELS PEUS DE VIA, SI US PLAU.

No podien faltar les castanyes...


1 comentari:

jortx ha dit...

Bon dia,

Pel que em va comentar el Pere Morales l'any passat, la via de l'esquerra es diu Llàgrimes de Lolo, sobretot pel passet d'abans d'entrar a la reunió.

Salut!