divendres, 16 de març del 2012

Terradets. Los delincuentes 270m. 6c+

Desprès de 2 mesos d' inactivitat tapiera, i amb una sola sortida d' esportiva entremig, tornem a carregar-nos la ferralla amb l' amic Feliu, també en parada (en aquest cas programada, peró). Fem cap a Terradets, a fer memòria del sector Amanita, per si de cas. Triem la Delincuentes, on podrem apretar una mica sense compromís. A més la placa fina ens ajudarà a reiniciar els giroscòpis, que estan una mica rovellats.
Pugem el cuestorsinperdon en uns 25min. i ja arribem a peu de via amb un bon "globo".
La via ens va agradar força. Prou sostinguda, llàstima del penúltim llarg. A destacar el darrer llarg, que tot i l' aspecte, és molt bo. El 6b's els vam trobar apretadillos, en comparació amb els 6c+. Al tanto amb blocs a l' inici del L4. Molt equipada, però amb pasos fins obligats. Cintes llargues i doble corda. Vem rapelar, sense problemes, segons ressenya del Luichy. A veure si tornem a agafar el ritme.....
Com a nota curiosa; el fill de "l'Avi de la mel" ha fet un petit muntatge amb fotos de son pare, incloent-hi la ressenya de la via que l' Albert, el Vicenç i el mateix Feliu, van obrir i dedicar-li. Son ben parits aquesta gent....(els de la mel, em refereixo)
Ll1, finet i llastra final

L2 amb la paret bona darrera

Inici finet del darrer llarg

delinqüents habituals...

2 comentaris:

Olatz ha dit...

Marc me alegro que ya estés más recuperado!!y el Felix todo un padrazo no??? bien, bien, pues ahora a volver a coger el ritmo, yo incluída, y nos vemos en alguna!!!

marc ha dit...

El dedo mejor, solo queda la mente y ganas de sarao....y eso ya cuesta un poco más! Felix esta hogareño a tope; ya se lo decia (por experiencia), que 1+1 no siempre son 2.
A ver si coincidimos pronto.

Agur