dimarts, 29 de gener del 2013

Soterrani

Dissabte canvio totxaires per totxos, a seques....Els plans incials eren baixar a Roca Blanca, on només hi he anat un cop, i fa mil anys, però la ventada anunciada ens porta al sector estrella per a dies ventosos. Vaig amb el propósit de fer metrillos, i al final ho compleixo, més o menys...
Escalfem a Avis-Ala 6a, i aprofitem per a posar cintes al 7a veí. Seguim escalfant a Scarborough 6b molt bonic. Ja més entonat provo a vista l' estètic, i difícil, esperó de la Todo tiene su fin 7a+. Passos atlètics abaix, tram d' aguantar, on no m' aguanto, i molta paciència i fe a l' esperó final.A veure si un altre dia surt.
Ja entonat del tot em poso al Asta de Reno 7a, que hem deixat muntat, i surt al flash. Les tres primeres xapes estan per a fer-se mal, i és on hi ha el tema. Aixi que sense manies posem un bon allargo a la tercera, d' on si caus xapant, fàcil, t' estampes al roc de peu de via. De fet xapes l' allargo i ja no et cal xapar la tercera. Part superior disfrutona.. Aprofitant que uns nois tenen cintes a la nova via 7a de l' esquerra del Pez mas viejo del rio, ens hi posem i surt al flash. Molt guapa, com la veïna de 7b, però més fàcil, clar...Provem també la punyetera, ja és veu des d'abaix, Bartolo de va al bolo 7a+ de placa de gotetes mussarenques 100%. El JL no pasa de la primera cinta, i jo planto la bandera a la tercera....a partir d' aqui falta decisió per anar a caçar la llunyana 4rta xapa....Sort de la Susana que ens recull la xapa baixant del diedre veí.
Ja tustat miro la Cabezon 7a, i sort que no provo més enllà de la primera xapa, perquè mirant la guia desprès veig que no esta acabada...per no parlar de que ja em costa tibar fort al desplom inicial.
Mirem de compensar les dues retirades anteriors amb l' Alhaja 6c espectacular, també amb una entrada dura i de fer-se mal. De fet és com si la primera xapa no hi fos....Desprès canto i verticalitat i plaqueta final. Per acabar de rebentar faig la Pal mig 6a+ que trobo dur i tot, i on em va de poc que no caic a la punyetera placa inferior, emulant al Cristian i al Joan...Bon dia, bona companyia i bones vies.

 L' estètic esperó de la Todo tiene su fin

JL a Alhaja

Diumenge de relax familiar