dimarts, 11 de juny del 2013

tempesta al Penitent

Vist com pinta el panorama dissabte pugem al Penitent, a veure si escalem alguna cosa amb tranquilitat.
Encara trobem moltes vies molles del ruixat matinal, peró podem escalfar mentres es van assecant.
Escalfem amb el Guillem a Abdel-Karim 6a+ de fissura sòlida, bona per a fer amb trastos.
Seguim amb la Starlbars 6c, que resulta que ja tenia feta. La desencadeno; sembla que cal escalfar una mica més per aquesta via...en tot cas molt bona, i difícil.
Provem la veïna Silverado 7a amb pas cabró segons diuen. Efectivament anar fent fins a un pas difícil de veure (literalment). No el veig, tot i el flash del darrer moment i em penjo...quina campanya!!!
El José Luis em recomana fervorosament la Gran Il.lusió 7a+, assegurant-me que és la millor via del Penitent...surt amb un bon flash. Molt bona i recomanable. Amb la moral una mica més alta, i esperonat per el seu equipador, provo la Joaneta 7b, dedicada a la filla del David. Molt bona. Entrada atlètica i anar aguantant dalt, amb pasets per arribar a la cadena. No encadeno, peró per ser la darrera del dia, i 7b, no esta malament. Això si, em salto el darrer pas per estalviar-me l' increïble ruixat que ens caurà a sobre....el David, desmuntant un 6c veï no tindrà tant sort....va acabar xop i apedregat. Bon final per a una bona jornada....
Lluitant sota la intensa pedregada

 ...i les seves conseqüències.

  acabant de passar la tempesta



i l' endemà....quin luxe de país