divendres, 5 de juliol del 2013

La xina, dos anys desprès....

Si per alguna cosa serveix el blog és per a constatar com passa el temps....reviso i veig que fa dos anys!! que no vaig a la Xina, i mirant una mica més enrere, quatre que provo per primer cop aquesta llosa que és l' Amanece....
Ahir hi pugem amb el Pepelu, i acabem coincidint amb "viejas glorias" i alguna "eterna promesa"...
Escalfem a l' esperó de la Madrit Forever 6c, per desprès seguir amb la veïna Coll torçat 7a, amb un parell de regles sikades...és de la època, que vols fer-hi. La via és bona, per això...Ja entonat provo la Comando Violeta 7b de regalillo, bo per a intentar-lo a vista. Llegeixo bé la sortida a l' esperó i vaig bé de pila a dalt; un altre al sac. Desprès de reposar una estona, i declinant propostes deshonestes de jocs de llit, i aprofitant les cintes dels companys, provo per enèsima vegada l' Amanece que no és poco 7a+ dur. Feia dos anys que l' havia provat, però vas recordant cosetes, ajudat per els ànims i indicacions de la claca. Però com tantes i tantes vegades acabo caient rebentat anant a agafar el canto de la R....sembla però, que he trobat el moviment final per a fer-lo petat: regleta esquerra alta per a peu, pujar la mà dreta d' hombro i finalment creuar esquerra (perdoneu els puristes del onsight, però així no hauré de fer memòria amb l' àcid làctic sortint per les orelles i amb la cadena a tocar...). Servit i cap a casa.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ja sortirà tranquil! sempre acaba sortint el sol!
a mi em va costar unes quantes caigudes sota la cadena abans no em va sortir.
Com costa la via, però que bona que és!

marc ha dit...

sort que és bona. És un bon exercici de resistència mental; anar repetint sabent que tens tots els números de pringar amb la R a la cara.
Si no coincidim, bon estiu