dimarts, 18 de març de 2014

Esplovins. UESMAP 500m. 6c

Diumenge quedem amb el Fèlix per a fer metrillos sense stresss,...i a torrar-nos per primer cop aquest any.
Com que la via ja està molt piada, quatre apunts de tal i com ho vam veure naltros:
L1 Entrada a la via prou fina, i tot i que està sanejada, fa cosa segons que toques...vam escaquejar la placa del final, cap a la dreta, doncs no es veien pitons...
L3 de bona placa vertical, molt bonic; L5 pas de bloc d'empotrament, poder on vaig bufar més de la via...

L10 màxim 6a+, és més difícil el 6a del LL12, i també més bonic. Desplom guapo i fàcil a L11.
I ull amb els 5ens; sempre tenen un pas que t' has mirar.
Llargs superiors més macos, més bona roca, de fet molt bona, i amb més ambient.Ombra a partir de les 15:00 a la part superior...i sort, perquè la calor apretava.
Prou equipada, però no cosida; cal escalar. Al tanto però amb alguns dels pitons casolans, doncs tenen l' anella mal soldada i alguns ja oberta....dubto que aguantin una caiguda.
Vam posar algo de material (aliens vermell, groc i taronja i C1) als llargs inferiors. De la feixa gran en amunt res de res. La veritat és que posats a fer ja no vindria de quatre pitons o parabolts més i fas amb cintes i prou, però bé, no és a nosaltres a qui ens pertoca la decisió. El que cal agraïr és la feinada per a deixar els 500m. de via prou arreglats (podades, maromes, neteja de runa...) En tot cas la via ens va agradar força. Si sumes les 6 horetes d' escalada, l' aproximació i l' 1:30h de baixada, ja et quedes ben a gust....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Marc es una via molt recomable.
Ara be, recordo que no et regalen cap llarg perquè en tots has de tibar-li i estar atent. Respecte als claus casolans, jo en tenia tan poca fe que al costat i posava qualsevol peça flotant.
Una abraçada i no apretis tant que als mortals ens tens acollonits.
Jordi P.

marc ha dit...

Recomanable, si; però no regalen, com bé dius.
Trobo que t' espantes molt ràpid, jejeje..

Salut