dimarts, 3 de juny del 2014

més falcó

Diumenge veig que tinc el peu millor, però no goso ni caminar gaire, ni estar gaire estona escalant i en reunions....per si de cas. Així que amb el Santi i el Fèlix canviem els plans inicials per una mica d' esportiva.
Escalfem al primer llarg de Borinot 6b+ i a la maca peró sobadíssima Haber pedido muerte 6c+, on em torno a penjar al pas clau; algun dia hauré d'encadenar-la. Amb el Santi fem un "tientu" cadascun al 7c+ que vam provar l' altre dia. El tram final és realment dur, amb un xapatge que veiem bastant impossible. Desprès, al refugi, confirmem nom de via i grau: Bailando el chotis 8a, segons Brascó i cia....som dolents, però no tant. Per a mirar de rematar el matí ens posem a la Fandango 7b. La munta el Santi, mirant de desxifrar algun pas enrevesat, doncs curiosament no hi ha ni una trista marca de magnesi. Jo me l' enduc al flash, suant...Tram inferior amb pas de placa molt finet, fissura d' aguantar, desplom i placa final on no val a badar...una mica més i repeteixo la situació del darrer dia. La via molt bona

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MArc molt bones¡¡¡ aquesta nova via, no pot ser 8a ¡¡¡ prova els vuitens de la mateixa paret,, i compara...ficat a la virus,, o a la bon noi... Veuràs que hi ha mínim 2 graus de diferència....
L'entrada serà un 7a+ d'adherència...després un repòs sense mans,, i dos xapes d'apretar una mica... REs més.. En fi, proba qualsevol altre 8a de plaque de siurana, o d'on vulguis, veuràs que hi ha molta diferència... I si proves les del falcó, veuràs que hi ha un abisme..
Salut Oriol reus

marc ha dit...

Hola Oriol,
a mi aquests graus se m'escapen...tant sols comentava el que ens van indicar al refu. Si faig cas de les teves sugerències segurament només trobaré matissos d' imposssssible!!!
Gràcies pels aclariment
Ja ens veurem
salut