dilluns, 9 de juny del 2008

Terradets Reina Puig 500m. V+ A1

Des de la Delfos que no tocava roca; ja començava a entrar en aquella espiral de desmotivació que de tant en tant t' agafa, i aixó no podia ser.
Per mirar de posar-hi remei res millor que una sobredosis: Dijous plafó, divendres esportiva i dissabte tàpia. El divendres quedo amb en Kletterer a la Riba. No tinc gaires ganes de tibar, estic cansat de la sessió de dijous, pero bueno, algo farem. Un 6a pulidillo (com tots), un 6b+ clàssic (la via de Bryan), tambe polit de collons, un 7a i un 6c, aquests darrers en toprope, i no encadenats. No es que hagi triomfat molt, pero ja anem posant el coco a puesto. Em vull reservar per a la tàpia. Per cert, el clàssic man esta fet un bou també en esportiva.
Dissabte enfilem amb el Francesc cap a Terradets. Ens posarem, si no fa molta calda, a la Reina Puig (500m. V+ A1), a fer metrillos amb certa tranquilitat. L' home fa molt de temps que no escala, i a mi ja em va bé, així li tiraré tota de primer, a veure si refem el callo del cervell, que aquest no el treballes a cap plafó. Temperatura ideal, solet primaveral i ventet fresquet. Tenim una cordada davant, a tres llargs, els acabarem agafant a la falsa feixa, pero la cosa està tranquila. A la Mercheley hi ha una cordada de tres, uns a la Cade i una altra a la Mescalina.
La cordada de la Mercheley batallant el 7a

Reunions amb dos bolts amb anella i els passos claus tant ben assegurats com polits (Algun V+ ja podria ser un 6a), pero en general esta prou be, esperava trobar-la més polida. Escalada plaquera tumbada a baix, algun diedrillo, desplomets amb artificial,... en fi, una via distreta.

El company notava la falta de rodatge, tenia els peus fets pols, i vam decidir deixar-ho a la feixa.
Vam dur tascons (mitjans i petits) i vam possar aliens blau, verd, taronja i camalot groc. Una pedala o dues i bagues sabineres.
Vaig portar la nova joguina, pero nomes la vaig probar en una xorrera al cami de baixada, que no fos dit.

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Doncs si fa un mes que no escales, molt bé. enhorabona. Per mi és de les clàssiques boniques, llàstima la part de dalt té molt d'ambient, sobretot, la tirada del sostre.
Salut i roca

Raquel ha dit...

Torna el bon temps i tots cap a les parets!
Ara a continuar!!

marc ha dit...

Ja ho sé Mingo, ja es veia guapo el darrer tram, pero bé, tampoc cal agobiar al personal. Ja hi tornarem
Osti si,raquel,jo ja tenia ganes de tornar-hi. La propera setmana més.

Llorenç ha dit...

Ostres!! quins bons records de via!

molt guapa! tal com diu Mingo a dalt també es molt interessant, tot i que fins la feixa també es disfruta molt!

Ep!! i el Linkam! al final l'has comprat!!!je je je! ara a disfrutar-lo! segur que li trobaràs utilitat!