divendres, 6 de novembre del 2009

Arbolí. Dubtes a Ca l'Auep

Ahir al matí ens escapem amb el Jaume a Arbolí, a Ca l' Auep. Queda aprop, poca aproximació i orientat a sud-est. Aquesta orientació ens va salvar del gèlid vent de mestral que ja començava a bufar amb ganes....
Escalfem a La Sabineta 6a, molt bonic i variat. Llàstima de la gran repisa-vivac que li treu continuitat...
Mig escalfat em poso a Kapo 7a+ que ja havia provat un cop feia un any. Surt posant cintes i a més el pas que feiem en dinàmic el puc fer en estàtic bloquejant de regletes, damunt m' equivoco i en contres d' anar al canto bo vaig a unes regletes xungues, tot i així surto....beneficis del plafó.
Animat em poso a vista a La Meca, el Meco, el Mico 7a+. Vaig fent fins al curt diedre desplomat...pujo decidit, pero ja no veig on vaig.....m' ho miro una bona estona peró no veig per on va. Veig possibles cantos petats a dins del diedre (de fet arrenco un taco de la placa...). Algú té la recepta d' aquesta via? Després es veu una fissura d' encastar i una sortida en placa fina. Guapo, peró no hi arribo. Deixo un mallon i baixo.
Per a pujar la moral repeteixo Trumfes Farcides 7a, que ja tenia encadenat de l' any passat. No recordava gran cosa, tret de que el tema era sortir a la placa de dalt (quan t' hi trobes es prou evident...). Surt bé posant cintes. Baixant em desvio al 7a+, recupero el mallon i m' ho torno a mirar....res de res...
El Jaume vol anar fer un 6a llarg al sector de sota, Xochipilli....aproximació jabalí per un camí gairebé inexistent, deu ser un projecte de sector abandonat....finalment arribem, fa el 6a Contracantera i tornem a pujar a Ca l' Auep, a veure si tinc temps de fer un altre 7a....
Remato el dia amb El grau no importa 7a. Surt a vista. Via molt guapa, més del que sembla des de sota. Surto cap a la dreta seguint la lògica de la fissura obliqua per anar a la cadena de la via veïna. Marxem prou contents, amb el dubte de com coi es fa aquell 7a+ del c.
Un bon matí de relax amb unes vistes......


3 comentaris:

Jordi ha dit...

Marc tio no pares! T'animo a que facis un post explicant com entrenes, vull saber el secret del teu èxit!

marc ha dit...

Doncs mira, per començar necesites dues criatures, d' uns 8 i 16Kg, i un tercer pis sense ascensor...sèries de pujada de criatures, alternant a cada braç, amb bloqueig a 90º. Unes 6-8 sèries al dia. Despres, a les mateixes escales, pots pujar bosses de la compra amb els dits en extensió. Si vas sobrat pots probar amb garrafes d' aigua de 8L. A cada baixada aprofites per baixar bosses de la brossa plenes de bolquers pixats (pesen mès) i fer dinàmics al contenidor (el de rebuig..).
Ah, i el gran secret és la constància.....quin remei.
Espero haver-te estat útil
Apa, a entrenar...

Anònim ha dit...

Marc, serveix si em carrego també la dona a l'esquena quan torno a pujar al pis?. Si mes no, potser nomès per fer punts per tornar a tenir el pase per sortir no?
ha,ha,ha
Estàs fet un "puto crack".