dilluns, 23 de novembre del 2009

Siurana. Can Melafots another way

Divendres pujo cap a Siurana amb el Jose Luis, amb la idea de rematar la feina pendent. Ell vol anar a la Siuranella Nord, pero ens trobem a l' Andoni que va també a Can Melafots i el convencem....
Passat el mareig que m' ha agafat pujant, ens posem a escalfar a la Garvatx Despistat 6c+. Aquest cop si que surt, pero em noto patós.....El Jose Luis té el detall de muntar-me la Hostia 7b, el plat fort del dia. Li foto un primer pegue, confirmant que avui em trobo patosillo. Tot i aixi lluito i caic al desplom....Desprès d' un bon repós ho torno a intentar. Aquest cop probaré la seqüencia dura tal i com la fa el Jose Luis. Tot i tornar a fer més gasto del que toca a l' entrada, faig bé el dinàmic, pillo el bidit i surto cap al repòs. Agafo aire,....i encadeno al 4rt pegue, 2on del dia....un bon 7b de Siurana!!!
Encara em queda moral per a desmuntar la Cromañon Climbing 7a+ que abans ha encadenat posant cintes el JL. Em costa fer el llançament d' entrada, i desprès m' haig d' anar penjant en alguna cinta....ara pago l' esforç anterior....el proper dia. Via més guapa del que sembla i super pilosa.

2 comentaris:

Pau ha dit...

Amb inici punyetero no la Hostia ? Fa poc vaig assegurar-hi el company i les va passar putes per treure el primer pas

marc ha dit...

Es cabronet i regletero, pero l' agafes fresc...suposo que ja vas veure que el tema és més amunt...
Apa, a tibar-li