dilluns, 1 de febrer del 2010

Siurana. Campi qui pugui.

Un post com el darrer....altre cop sense tàpia, ara per motius de salut (no meva, sinó dels altres...). Solucionem el mono a Campi Qui Pugui, amb el Feliu, el JL i el Granell. Allà ens trobem a la Jefatura Provincial....Naltros a lo nostro; escalfem a Can Marges a la Pixapins 6a+ dels que puntuen. Molt bonica.
Ja mig escalfat munto la Gamba Gamba 7b. Es munta prou bé. Anar fent amb una apretada tècnica cap a la quarta xapa....pinta bé. Desprès asseguro al Feliu a la Cruela de Vil 7b, que ja tinc al sac...Al meu torn li foto el segon tientu a la Gamba i encadeno. Sembla que estem consolidant el 7b...ja veurem. El pas clau és molt tècnic, i de microregleta quetecagas....un bon repòs sense mans i acabar sense pifiar-la a la sortida...
El Feliu torna a la Cruela, pero avui no triomfa, paga el parón...
Per acabar el dia, amb el solet que ens ha permès anar amb samarreta tot el dia, ara ja de baixa, em poso a vista a Tembleque 7a, segons el JL dur...Placa de nyapes, mur desplomat de bidits i aguantar a dalt....faig bé els bidits i m' obseco a sortir per on no és, deixant-me uns forats boníssims a l' esquerra. Cagada i avall. Burroooooo. Li foto un segon pegue i, encara que al dinàmic de bidits em marxen els peus, aguanto i encadeno....Ara si que he quedat servit....El Feliu li fot dos pegues, peró està rebentat....aixó si, mola més rebentar-se aqui que al plafó...El JL s' ha passat el dia lluitant a la Isadora donde estàs?, i sembla que de moment no l' ha trobat.....a veure si el proper dia ens hi apuntem.

3 comentaris:

Marc Sánchez ha dit...

Krak! no pares de fer 7b's jaja! ole ole!
Una pregunta... aquest dissabte pujo a Siurana a Can Toni Gros, alguna recomanació? he vist que hi has estat varis cops,

Moltes gracies! :)
Salut i a tibar!

marc ha dit...

Em sembla que ja es tard, pero....
La trilogia 7a, 7a+ i 7b que van a la mateixa R està molt bé. Al loro a l' slab de la R...
A l' esquerra hi ha un 7b en diagonal desplomada que es veu que es molt guapo (lo burxot, em sembla..). En general el grau aquí està més regalat (pero continua sent Siurana...). Apa, a tibar-li doncs.

Marc Sánchez ha dit...

Iep! Merci! vai fer un 6b de la dreta per calentar bastant guapo i despres vai anar a fotreli al 7b de bloc akest... deunido... mes aviat 7b+ i durillo, la via es guapissima i ls moviments brutals! provala pero has d'anar molt motivat xq cuan entres al desplom no pots ni respirar casi jajaja :)

Gracies, vagibe!