dilluns, 9 de maig del 2011

Retorn a Siurana

Des de finals de març que no posava els peus (de gat...) a Siurana. Divendres al matí hi posem solució amb el Jaume. Desprès se'ns apunta el Feliu, amb una visita fugaç.
Com que no tenim cap idea fixa fem cap a l' històric sector de Can Gans Dionis....tranqui les vies ochenteres.
Segur que anys enrere havia estat aquí, peró no ho recordo. El Jaume té més memòria, i li sembla recordar haver-les fet al cap de poc d' haver-les equipat el Chapi, amb ell mateix, per cert.
-Eto e totá 6c. Sartenazos (ja ho diu la guia: oju!) i pas molt fi i precari a dalt....surt a vista per orgull, peró ja et dic jo que és bastant més de 6c.
-Escaralamoza 6b. Començo amb la primera xapada, que aqui pots pendre mal....altre cop sartenazos i un pas molt cabró a dalt. També surt a vista, per orgull, peró ja et dic jo que és bastant més de 6b. El Jaume flipa i el Feliu es penja: no digo màs. Aneu i ja direu valtros...
Com que la cosa està molt tranquila ens aventurem al sector esquerra del CanPi. Estem sols, increïble.
-A vista surt Delicatessen 7a+ molt maco. Apretada d' alguna regleta exigua, aguantar i sobretot molt de moure peus. Boníssima.
Per rematar, toca baixar d' hora, provo a vista la veïna Marvi Forever, suposat 7a. Pas molt dur a un invertit alt, canto i sortida guarrilla; no surt, i tampoc la penso repetir.....bastant lletjota.
El més increïble és que hem estat sols tot el matí, i axió que hi havia un tacte boníssim. Es veu que als guiris també se'ls acaba la pasta.....

El Fèlix a Delicatessen