dijous, 17 d’abril del 2008

Aló, aló; aqui Falcó nocturn

Més d' un any; aixó es el que feia que no anava a escalar esportiva. Pero ara els dies allarguen, i alguna tarda ens podem escapar a fer un parell o tres de vies. Ahir vaig quedar amb en Feliu per anar a Arbolí, i ja em temia el pitjor: La seva idea es clara, cap al Falcó. Com que no tinc cap foto em prenc la llibertat de posar un enllaç amb Kantugansu, on hi te una foto preciosa.
Vies llargues, aire entre xapes, roca excel.lent. Ens posem a la feina amb un 6c+ d' anar fent amb final feliç. Caic a la darrera xapa, en un pas d' aquells de fe. El Fèlix també, pero despres la repeteix i l' encadena. Jo passo de repetir-la i com a càstig tinc que muntar la Pa ella (7a+), un diedre fissurat molt maco, amb bona ganda, amb una entrada de tibar-li i amb una sortida desplomada molt tècnica, i obviament amb menys canto. A la foto es veu clarament, és el diedre vermell entre l' escalador i la part grisa de la dreta. Va sortir amb reposos a la sortida. De la darrera xapa a la role hi ha una bona excursió, amb canto petit. Mes val repossar be, o et jugues una bona volada, aixó si, neta, neta.
Apa, a veure si la setmana que ve hi tornem.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquesta via hauria de tenir la Role sota el sostre. Llavors quedaria un 6b de puta mare!!
Jo la vaig probar farà no gaire i em vaig arrossegar com un gusano, no se com enganxar-la.

Que forts que esteu nanos!!

Isidre Escorihuela ha dit...

Marc, bones vies eh ?. Quin gust escalar al Falcó. I s'ha d'escalar entre xapa i xapa...que això no passa a tot arreu.

marc ha dit...

A veiam, dir que vaig fer reposos es un eufemisme d' arrosegar-te com un gusano. El felix si que la te controlada. has de sortir cap a l' esquerra amb un creuament de mans potent, a buscar una pilastra bona al mig de l' esperó, deixant estar els cantos de la dreta i la propia fissura, que alla dalt es molt dolent...A veure si surt el proper dia. De totes maneres el teu problema es que hi masses xapes i t'atabales, jo de tu ho provaria a lo clàssic, amb un joc d' aliens ja faras...je,je.
Isidre: molt, molt guapo. i molt guapa la foto. Per cert, em sembla que els 6b i les altres "fàcils" son les que es jugues mès el tipus.
A reveure

Oriol Quo ha dit...

colla de Gusanus!!!
vosaltres rai...
jo m'hi vaig posar... com una oruga!! ...i peluda!!

Millor no recordar-ho.. encara li tinc orticària!

Quo