dimarts, 17 de maig del 2011

al Pati de nou...

Sortida matinal, aprofitant que el Feliu té festa, a veure si rematem la feina del Pati....
Escalfem de nou en plan lolo, repetint, aquest cop els dos, la Viagraman 7a assequible. De pas muntem i fem memòria de la veina Mucho tronco, poca madera 7c.
Li foto, i ja a la placa inicial tinc bones sensacions. Corre aire, fa fresca i el tacte és bo.
Repòs i amunt. Xapo sense fer gasto de monodit, el pillo, apreto fort de la regleta infima de dretes, peus amunt, regleta més bona d' hombro esquerra i estirada a la regleta salvadora....arribo bé de forces i la resta és converteix en un passeig triomfal fins a la R. Primer 7c (no decotat, peró amb plometa).
Ho proba el Feliu, peró no acaba de memoritzar els moviments.
Quan em torna a tocar haig de muntar la Prado del Rey 7b+, aquest contundent, objectiu per algun altre matí.
Vaig fent a vista fins a la xapa anterior del pas clau, on un alejillo em fa ser prudent... (que cagat que sòc). L' acabo de muntar amb un parell de parades més, amb algun destrepe que deu ni do (que cagat que sòc...).
La via es brutal, d' anar aguantant de cantos i forats bons, fins al pas clau, ja dalt de tot: lateral dret bo, regleta d' esquerres. Bloquejar esquerra, pujar peus a sac, rebot al basuregleta i amunt a plantar la grapa al canto bo.
El Feliu se la guarda per a un possible al flash (es factible) i acaba de rebentar-se els dits provant de nou, sense sort, el 7c. Tornarem a l' hora del Pati...

1 comentari:

Alberto ha dit...

Enhorabuena... !!!! Dentro de nada en las revistas ...