dimarts, 3 de maig del 2011

Terradets. Colores+Engendro+Aqualum+TIM+Smoking+Jardí dels Déus. 1270metres (i moltes agulletes),

Com es pot deduïr, no vam fer tot aixó per gust, sinó perque ens vam apuntar, amb maese Fèlix, al 2on rally de Terradets, per els regals, més que res. El que pasa es que la cosa (llegeixis el company), es va anar calentant....jo em vaig acabar cremant i tot.
Traïnt la tradició del blog, no faré una descripció de cada via (més que res perqué porto un cacao de vies del quinze...), sinó una valoració general. Ara, per traïció la que vam fer a la ètica del Pare Albert: crec que no vam encadenar cap llarg. En tota la meva vida segur que no he fet tants A0 com dissabte, i aixó que ja n' he fet, ja...és el preu que té això de còrrer.
-1era via. Colores 215m. 6b+. Molt guapa, amb algun tram sobadillo a dalt de tot. Bonissima la placa del L2.
La vam fer en 4 llargs L1+L2, L3+casi L4, L5, L6+L7. Més info calenteta aquí. En 1:30h som a la feixa i corrents cap avall....i així tot el putu dia.
Placa fina al L2 de Colores

-2ona via. Engendro 210m. 6c. Tenia un bon record d' aquesta via, que es va confirmar en el pas fugaç per ella...No tant sobada com les altres. Travessa fineta i obligada al 6c. També en 4 llargs. R2, R3, R5 i feixa. Més info aquí.
Cordada de fèmines a l' Engendro

-3era via. Aqualum 215m. 6b+. Bombo important a L1, amb travessa fina a la dreta. Placa fina a dalt, amb roca relativament poc sobada. També en 4 llargs (de 2 en 2). Més dades també aquí.
-4rta via. TIM 215m. 6b. Paral.lela a l' anterior, més fàcil en general peró amb sartenassos importants. Vam fer amb cintes, peró algun alien hagués anat bé. També en 4 llargs.
Darrers llargs de l' Aqualum i la Diana a la TIM

-5ena via. Smoking 215m. 6b. Llargs inferiors sobadillos; a dalt la cosa millora una mica. Placa fina a go-go. Vam fer L1+L2, L3+casi L4, L5+L6 i llarg de sortida. Agrair a la parella de vascos despistats que eren a la Joan Freixent que ens van deixar passar al tram comú de sortida.Més dades també aquí.
 -6ena i última via.El Jardí dels Deus. 200m. 7a+. L' horari se'ns tira a sobre i triem una via més assequible i ràpida. Passos claus sobats. Primera tirada a tope de corda, mig L3+L4, L5+L6, i bombo de 7a+ de sortida a feixa...encara ens van sobrar 10 minutets....
Ens agafem la darrera baixada amb la calma, per fi....

Duïem 18 cintes, i hem fet curt en alguna tirada doble. Algun alien també hagués anat bé...
De nou a l' aparcament recollim trastos i a recuperar forces a Tremp. La marató encara s' allarga fins a completar les 22 hores nonstop: sopar, regals, premis, algunes cervesetes, el pase del video del Pelut....encara tinc al cap el tema inicial de Prodigy.......invaders must die, i les imatges no menys inquietants de les reunions d' Intifada....
La cosa en general prou bé; vam coincidir amb molts coneguts, vam escalar i rebentar per a dies i fins i tot vam riure....ara, no torno a posar els peus a Terradets almenys fins d' aquí un any....

6 comentaris:

luichy ha dit...

Por dios, que dolor de pies...

Iban Bessa ha dit...

m'afegeixo al comentari del luichy!!! només pensar en els meus pobres peus no em passa pel cap fer més de dues vies a bagasses...
ets un màquina!!!

marc ha dit...

El que tinc trinxat de debó son les cames...no comptava amb haver de còrrer tant.
Iban, en tot cas una màquina laminadora, de les que fan a-ceros (xist...). Merci, nois.
Apa, salut i pantufles.

un tal Pinxo ha dit...

Esteu fetx uns cracs...jejeje

Albert Castellet ha dit...

Jo em pensava acabar amb mal de peus i agulletes als braços dels A0s, però no. Igual que tu, les cames a caldo. Les agulletes m'han durat ben bé 4 dies!!!

Haurà de passar un temps abans de que em tornin a enredar a un altre ral·li d'aquests... Tot i que ens ho vem passar molt bé!

marc ha dit...

Ja ho pots ben dir Quique: crack, catacrack, en feien les cames...
Home Albert, fotent l' alé al clatell a aquelles dues bèsties és el mínim...jo crec que també passarà temps, un any, si fa o no fa.
Apa, salut