dimarts, 29 de gener del 2008

Ager: El Espiritu del Vino. 290m. 7a/Ae. 6b obl.

Despres de no tocar roca (pero si gel i sobretot aigua) en un mes i pico anem a "relaxar-nos" a Ager.
La via molt guapa. Primer llarg, 50m. de 6c, pura pila, molt guapo i sostingut, amb algun tramet trencat a l' inici del llarg; de fet vaig petar una regletilla, llastima, perque tota la resta vaig encadenar.
El segon llarg es mes tranqui, tambe de 50m., pero el 6c ens esperava uns 15m. abans de la reunio. Tramet mig placa mig bavaresa tecnica i sortida desplomada, amb roca excel.lent. També encadenat.
El tercer llarg una placa preciosa de IV+.

Despres d' un canvi de reunio ens dispossavem a atacar el mur de 7a i passet Ae a l' inici. Pintava molt be, moviments obligats i bona roca.
Doncs resulta que algun simpàtic ha tret la segona xapa. Bueeeno, cordinillo, estrep i cap a la tercera. Aleje a la quarta i Oh.... el fill de p. ha tret tambe la següent. Aquesta ja estava mes lluny i la següent ja era a uns 9m. Una caiguda i contra el terra. Maillon i fora. Vam acabar sortint per el fanal nocturn, fent els dos darrers llargs, guapillos també.
Porteu 18 cintes (les ressenyes diu 16) i almenys dues xapes i cargols (em sembla de M10). No se si el simpàtic va treure xapes de mes amunt.

La ressenya a http://www.onaclimb.com/.
Apa siau