dilluns, 11 de febrer del 2008

Vilanova de Meià. La taca de romesco 200m. 6c

Ahir vam ser a Vilanova de Meià. Vam anar-hi ahir amb el Fèlix, el Toni i l' Alberto. La nostra idea era fer la taca i el Toni i l' Alberto la Cabaret galactic, a priori més fàcil i menys obligada.

Nomes arribar a peu de via vam trobar-nos uns nois que començaven la cabaret. Ens pregunten si són a la Taca (vaja, quina mala sort, penso). Comentem que naltros també l' anavem a fer i ens diuen que cap problema, que es posen al Placer del Gesto, que també la volien fer.....encara es deuen cagar en la mare que ens va parir.....m' explico:

El Fèlix era a la tercera reunio de la Taca i jo feia el tercer llarg de segon, el col.lega del Placer es currava el seu tercer llarg (6a), i comença a dubtar, es bloqueja, el mirem d' animar, (la darrera xapa ja cau lluny) i res, ....cau i es fot una santa óstia contra una repisa amb un peu, amb una volada de 8m. El seu company el despenja a la reunió, i sembla que s' ha fet mal de veritat. Com a mínim amb un bon esguinç (jo crec que se'l va trencar). Els demanem si necessiten ajuda, i ens diuen que no, que rapelen i aniran fent cap al cotxe. Quin mal rotllo. Esta clar que si la guia diu expo, es per alguna cosa...
Aquest fet no va ser l' única "anècdota": El company Alberto, anant a buscar la primera xapa de la Cabaret (que per cert, deu n'hi do amb el V i la distància), no s' ho veu, posa un friend, li patina un peu, li peta el friend i cap a terra....collons tu. Sort que va ser hàbil i va caure bé. Per sort no es va fer res. Amb molt de criteri van anar a passar el dia (bé, una estona) a la Necro.

Anecdotes a banda, la via molt guapa. Grau sostingut, vertical, ben assegurada en lo dificil i amb alegria en lo difàcil. Si porteu aliens nomes en possareu algun al llarg de V+, pero si la repetis no els carregaria. Aixo si, pujaria una clau per a apretar alguns spits afluixats.
Vam disfrutar molt i inclus vam encadenar tots els llargs. El millor llarg, per a mi, el de 6b+, amb desploms on lluïr les nostres bicicletes, continuitat, placa mes fàcil del que podia semblar, bona roca....molt guapo. El desplom de sortida de 6b també era molt estètic.

Si algu coneix la cordada del castanyazo, podria dir-nos com va acabar el turmell?. gràcies.


2 comentaris:

Raquel ha dit...

Ei Marc!!
Una via per disfrutar, eh!! l'altre... donada l'exposició... la deixaré per moooolt més endavant!! Je, je!!

marc ha dit...

Si la vam disfrutar bastant. L' altre, el placer del gesto, em sembla que tambe la deixarem per a mes endavant, ehem...sobretot veient com patia el personal.
Adeu