dilluns, 10 de març del 2008

Montserrat. Desiree al Cavall

Diumenge toca visita ràpida a Montserrat. Ens decidim, bé, de fet decideixo, per la Desiree. 200m. full equip, per a disfrutar. Amb el Toni enfilem el cami de l' arrel i ens encigalem al agafar la canal equivocada, que rucs. Torna a baixar i a les 12.00h ja som, ara si, a peu de via.

Em sembla que la polèmica del lletreret esta una mica fora de lloc, tampoc n'hi ha per tant.

Enfilo el primer llarg, segons la ressenya 5+/Ae, en lliure 6c+. Vaig fent en lliure, pero un pas punyetero al sortir d' una baumeta em fot a baix....m' ho miro pero no veig el pas. Poso la pedala i segueixo.

El segon llarg també li foto. Pas de 6c (jo crec que menys) i recte amunt per la bavaresilla guapa. disfruton.

El tercer llarg, segons la ressenya que duiem 7a en lliure, comença amb un desplomillo seguit d' una placa tiesa i fineta. Li foto, a veure que, i l' encadeno a vista, amb una moto de collons, pero surt.

El quart llarg, francament, es una conya. A0 a muerte amb un sol pas de pedal fins practicament la reunio.

El cinqué llarg, que vam tirar fins al cim, es també molt guapo, amb una fissura guapa a mig llarg.

Als darrers llargs ja va marxar la mica de resol que algo escalfava. El cel es va anar tapant, i just arribar al cami de l' arrel, es fot a pedregar i a ploure. Un bon ruixat vivificant, ideal per a completar una jornada rodona. suposo que va ser gràcies al dia insegur que vam estar sols, nomes acompanyats per els impresentables de les motos, que es pensen que allo es un circuit.

Sort que amb la carretera mullada no es feien tant el valent.......

Via guapa, per a apretar-l'hi sense problemes. Porteu cintes a dojo, preferentment llarguetes.

Bona via per a apretar-l' hi sense problemes.

La ressenya:

1 comentari:

Raquel ha dit...

Una via per disfrutar, eh!! Jo també la vig fer una vegada reequipada... però el meu company l'havia feta amb l'anterior equipament i el disfrute era ben diferent!!