dilluns, 28 de juliol del 2008

Cavallers: Killer fastuc. 240m. 6a

O sease el Pistacho Asesino.....
Divendres un altre cop cap a Cavallers. Aquest cop amb el Toni i l' Alberto, amb la idea d' anar amb calma a fer la Pistacho. El Toni i jo l' haviem fet ja fa uns anyets de paquet, peró ara em tocaria escalar-la de debó.
Aproximant a la paret coincidim amb dues cordades, que "evidentment" també van a fer la Pistacho....no cal patir, pero; és l' Albert Salvadó, que sembla que va de family climbing; de totes maneres segur que no ens haurem d' esperar gaire a les reunions. Quan veus que treuen corda simple de 80m. i van empalmant llargs amb aquell ritme...en fi que encara ens estavem possant els gats que ja no els veiem...quin bou!
Anecdotes a banda la via es molt guapa. Fa gracia veure com vas recordant coses de la via, tot i repetir-la al cap d' anys. Encara recordo el pas de canvi de placa del darrer llarg...el primer cop ens vam arrosegar, mig fent un pas d' esquena. Per sort aquest cop vam passar una mica més "sueltos".
Per a una descripció més acurada de la via us remeto als Kutres (sap hasta greu anomenar-los aixi...), pero aquestes son les meves impresions: primer llarg finet de nasos, si caus segur que t' encens com un misto. Per a ser 6a està ajustat, sort que tenia el rodatge fet de fa 15 dies....

Segon llarg (IV+)

Els llargs centrals molt bonics i rematats per un darrer llarg molt variat, amb entrada fineta a la placa, canvi de placa, amb pas desplomat inclòs, i sortida per el diedre de la Dentrometi2.


Tercer llarg, comença el festival....


Quart llarg


I la tipica foto del cinqué.....

Vam possar un parell de tasconets, aliens groc, gris, vermell i taronja i camalots fins al 3. No crec que valgui la pena arrosegar el 4.
Per cert, al penúltim llarg ja podeu afegir a la ressenya un tascó.....(no és nostre, pero no feia pas gaire que hi era).