dilluns, 27 d’octubre de 2008

Montrebei. Paret Arago. Femme Fatale 260m. 7b

Quina via més guapa que ens fotut entre pit i esquena....
Havia vist bastanta info sobre la Femme Fatale, i aixó que és oberta de l' any passat... Aixó, el fet que es troba equipadeta (no ens enganyem), i que on ho passo menys malament és en placa, em va motivar.
Despres d' ajornar la sortida una llarga setmana per culpa de la previsió del temps, enfilem la pista de Montgai, no sense abans haver-nos regalat un bon sopar a Cal Llarc...
L' endemà aparquem a la "dichosa" tanca i enfilem pista amunt a peu. En 3/4 som al cim, ara cal controlar les fites; tant el Fèlix com jo som novatos aquí, pero ajudats pels bons croquis del Luichy ho localitzem tot bé. Tres fites ens porten cap a la feixa, cordes fixar (on cal començar a apretar, més destrepes, feixa gran i voilà, en 3/4 més ja som a peu de via.

El bou pasturant
El pilastrot
La cosa més o menys va anar així:
L1: Paset de V. Està net. Alien groc i andando..

El paset de V
L2: Comença el tema. 6b+ o 6c segons la ressenya. Li tira el Fèlix. S' ho treu sense despentinar-se. De segon veig algun aleje, a més el cabró no ha posat res....es deixa fer, amb alguna apretadeta.

Comença la festa
L3: Travesa a esquerra. Primer molts seguros seguits (ponts de roca i claus), un pont de roca a equipar (hi queda molt bé un tascó del 8), i després amb més alegria fins a la reunió amagada a l' esquerra. Marca 6a+, pero acabo de llegir la piada del bow del Piju i li dona 6b+.....

Anar fent, com el Met de Ribes
L4: Passet finet i patinós a pillar la xapa. Fisura fàcil i placa llargueta. Baga posada en una sabina, C1 i la resta equipat. 6b

Entrada fineta
L5: Ara venia el tema. 7b finito de moscú. Em miro les pantufles que duc de peus de gat (tinc els miura a solar...) i ja em ve la cagarel.la...Bueno, almenys esta ben equipat. Fins a la meitat del llarg em defenso, deu rondar el 6c. Flipo per posar les puntes del gat als foradets, i el que bé es cada cop més petit....Em penjo d' un cordino i m' ho miro. Li tiro, casco un alien groc, bavaresa invertida, peus en microcanto, i ....m' encenc com un mistó. Cagun la mare que va parir els del K2!!!. (Avui dilluns m' han donat els gats adobats i quan he vist aquella sola vibram negre gairebé ploro). Va collons, que només queden dos xapes...acaba sortint (quin remei), reposant, pero sense fer trampes. L' entrada a la reunió,.....ja té tel.la....Llarg molt guapo, se li ha vist color. Li canto quatre coses al Fèlix, i el paio se'l treu....Osti com patia al darrer pas...va bou, que ja es teu. Lance desesperat a un romo, canto bo i a triomfar.

L' home misto
L6: Després d' agafar una mica d' aire, l' animal aquet li fot al 7a+. Bavaresa punyetera a equipar (em sembla que hi va possar un Alien verd, C1 i C2) i desprès el desplom de roca, ejem, de bloquillos, i aixó que s' hi han currat una neteja....Total que l' home va tirant, ara cap a un costat, ara agafo aire, i de sobte veig que li surt una pedra de la mà, tira el cul enrera,....jo ja em preparo per a pillar-lo,............i a que espera a caure, aquet? el paio s' ha pillat a un canto plà in extremis,...amb el xute d' adrenalina acaba el llarg com si res. Tota la via encadenada!!!

Va bou, a per el 7a+
Jo m' ho trec amb més o menys dignitat, amb un parell de reposos (dels bons).
L7: Tiro, a instancies del Feliu, per la placa expo. Arribo al clau, més amunt no ho veig gaire clar...tampoc es veu cap meravella de roca. Amb un elegant franqueig em planto al diedre guarro. La veritat es que tampoc n' hi ha per tant. Ojalà tots els V+ de Montrebei fossin com aquell.
Reunió en un arbre i feina feta.
Tornem més contents que unes pasques cap al cotxe. (1:15h). Arribem a la barrera i visto lo visto gairebé més val que hi sigui...boletaires bona gent, tropecientos caçadors d' actitut xulesca, quads,....despres resulta que els escaladors emprenyem.
Per acabar d' arrodonir el dia veiem quatre paios amb motxiles passejant-se pel fil de la paret d' aragó. Al cap de poc ja son a baix de tot.....quin yuyu.
Cap a casa. Al fons,....

6 comentaris:

Raquel ha dit...

Telaaaa!!! felicitats, felicitats craks!! Se'm cau la baba... tal qual!! Quina enveja...

Jordi ha dit...

Felicitats per la via! i molt bona info per quan aconseguixi trobar el moment per anar-hi amb el Carles!

Unknown ha dit...

Joder amb el Fèlix, està més fort que el vinagre. Portava la cinta vermella al cap de iaaaaasssssssaaaaaaaah!!! ??

Apa, esas maskinas!!

marc ha dit...

uns cracks de crackovia....de risa
Valtros dos ja tardeu. Si voleu alguna cosa més, aprofiteu ara que tenim la memòria fresca...si no ja us ho trobareu.
El maestro fi-lhiu no duia el seu amulet, pero li tiba igual....

Piju ha dit...

Felicitats per la repetició i el rotpùnkt del Fèlix, a mi em va passar exactament el mateix que ell: al final del tram dur del 7a+ se’m va petar una presa i vaig aguantar la bandera de miracle...ja deu ser un costum de la via.

marc ha dit...

Gràcies home. D' aixó dels cantos petats,...es que tibeu molt fort,bows