dilluns, 18 de maig del 2009

Montrebei. Globeros en Alaska 265m. 7a+ (6c obligat)

Despres de gairebé quatre mesos de paron tapiero, el retorn......
Quedo amb el Fèlix, podem anar a Montrebei. Ummm, val. Li proposo la via del Tronko, es mira la ressenya i diu que li molaria tibar més....ja es veia venir. Proposa A Vista Cansada....li comento a veure si es que s' ha begut el poc enteniment que li queda o que...servidor no està (i no crec que hi estigui mai) per aquests trotes.....total que busco una contraoferta que pugui satisfer-nos als dos: La Globeros en Alaska. Aquesta si. Aqui encara em vaig amb cor de fer algo.

Ressenya c. Ganxets
Total que dissabte ben d' hora cap a Sant Llorenç. Localitzem ràpid la via i a la feina.
L1. Enceta el caramel el Feliu. Placa de 6b, tram ajagut i diedre de 6a. Algun alien i friends grosos (em sembla que ja no els fem servir més)

Encetant la via 6b
Diedre de 6a i armari empotrat....
L2. Placa de 6c i sortideta de V. Li tiraré, a veure que tal. Fins que no porto uns metrillos vaig una mica moto...xapat el primer bolt em relaxo i començo a disfrutar a base de bé. Roca excel.lent. Alien verd i tascó petit.
L3. Placa fisurada de 6c+ i sortida en placa de 6b. Li torno a tirar jo, aixi el Feliu es currarà el 7a+...Aqui m' haig d' emplear més. El tema està entre els dos bolts del llarg...costa posar-se bé per assegurar-se....un parell de tasconets i alien vermell. Ho lluito i també encadeno. Passada la darrera xapa surts corrents...dos ponts de roca equipats.

Placa del L3
L4. Placa fantabulosa de 7a+, amb sortida en bavaresa de 6b. Li tira el Fèlix i encadena a vista. Hi ha un parell de reposos bons que cal aprofitar. Pràcticament equipat. Alien taronja del primer al segon parabolt. De segon també encadeno.

Inici L4. 7a
L5. Fisura i placa de 6c. Li tiro encara tocadillo del llarg anterior, pero no es veu molt complicat. Passets de fisura a equipar, canvi cap a la placa de la dreta (bolt), i recte amunt. Alien gris, C1 i C3. Travessa de V+ una mica trencada per anar a la reunió. Aquesta té un dels parabolts molt amunt.
L6. Bombillos de 6b+ i diedret de 7a+. Equipat. Li tira el Feliu. Algun passet fi i bloquillo molt ben protegit, pero dificil de veure, de 7a+. Ho llegeix bé i encadena a vista....em canta el pas i també encadeno...òstia, practicament ja ho tenim....

L6.
L7. Desplom de 6b i directe al cim. Fins al bolt no pots possar res, pero el pas per el desplom queda ben protegit. Sortida en placa una mica trencadot i fissura equipada amb sabines......

A punt d' afrontar el desplomillo de 6b
Cim en cinc horetes clavades.
Rotpunkt per als dos......màxima satisfacció. No m' imaginava un retorn així a la paret.
Vam disfrutar com a enanus.


Cordada al Fil d' Ariadna?

Via boníssima, es nota l' art del Salvadó i Cia (i aixó que és de Reus...): Roca excel.lent, grau humà, equipada amb criteri, netejada a consciència,......disfrutona a tope.
De material vam fer servir aliens del verd al taronja i C1 i C3. Tascons petits i mitjans i 12 cintes.
Bagues sabineres per al darrer llarg.
A veure la propera....mentrestant a seguir tibant en esportiva, que veig que va molt bé.

4 comentaris:

Raquel ha dit...

Tela el teu retorn a la tàpia... per la porta gran!!
Felicitats als dos pels rotpunks!!

Jordi ha dit...

Tu sí que has fet un bon "logro" te'l canvio!!

Unknown ha dit...

Veig que m'hauré d'apuntar al roko de la Canonja. Veig que dona els seus fruits.

Apa bestia!!

marc ha dit...

-Gràcies Raquel, procurarem que no es tanqui de cop.....
-No t' ho canvio Jordi, que ho vaig suar lo seu....
-Que va tio, al plafo de la Canonja no hi vaig...vaig al del CET; pero esta clar que el que et dona vidilla es escalar més, encara que sigui esportiva. Digues algo, que aprofitant la crisis surto cada setmana a fer esportiva.
676570906 per si no has recuperat el mòbil.
Apa, salut