dilluns, 1 de juny del 2009

Montrebei: Via dels Incrèduls 420m. 6c/A0

Animats per el "logro" de la darrera sortida (bé, parlo per mi, el Feliu sempre esta motivat..), ens marquem una nova fita. Tonyinada al canto.....

Topo C. Ganxets

Mentre preparem els estris passen un parell de cordades. Salutacions justes i anar fent... A punt d' arribar a peu de via veiem una de les cordades al primer llarg de la Latin...i l' altre esperant a peu de via...era de preveure. Tres cordades i tots a lo mateix. Per sort els primers van a la del Corb i els que esperen a la Latin...La dels Incrèduls per a naltros, de moment, perque mentre esperem arriba una última cordada.....que ets el Marc? sento..ostia, el Jordi Ressenya, que també venen als Incrèduls. Veient el percal canvien d' objectiu....
Despres de 3/4 d' espera enfilem amunt. Mirant la ressenya faig ràpid el reparto de llargs....comença el Feliu, aixi per esmorzar tindrà el llarg més dur (el tercer) i a l' hora del vermut el 7a++ (o sigui el 7b...)
L1. Comú amb LB. V+. Reunió de burilillos.
L2. Diedre de 6a a equipar comú amb El Corb. Travessa evident a esquerra i desplomet i placa de 6c equipat. Aqui encara encadenem algo......Algun tram trencat. El 6c excel.lent.

Tram comú amb El Corb. Foto del Pipa i Cia (Els de la Latin)


Al tram de 6c del segon llarg
L3. El llarg més dur. El 7a de la placa de sortida es anecdòtic...la tonyina és la resta del llarg. Fissures i bavaresa durilles de 6b, a equipar. De segon encadeno. A vista és prou difícil....
L4. Placa d' entrada de 7a ben equipat i despres anar fent. S' equipa bé, tot i el tram trencat. Els claus que marca la ressenya no hi són. Aqui no vam encadenar. Reunió molt maca. Bona repisseta amb banc inclòs.

Intentant el 7a....
L5. Marcada travessa a dretes, equipada. 6b fàcil. Aqui es igual anar de primer o xupant corda....
Reunió molt incòmode.


La fotogenica travessa


L6. Sortida seguint la travessa a dretes de 6a+, fins a enfilar diedre de V+ de mal assegurar, pero amb bona roca.
L7. Sortida amb placa de 6c fàcil, desprès anar fent...
L8. Primera meitat del llarg prou equipada, 6b+. Pas tonto de 6c en que em penjo per a mirar tranquilament per on haig de seguir...aqui ja començo a estar cuit....Desprès V+ trencadot i guarrot fins a la r comú amb el Corb. Reunió a reforçar.
L9. El llarg més dificil 7a++ segons la ressenya, un 7b, vaja. Equipat amb spits i claus. Roca excel.lent. El Feliu no encadena, pero tira en lliure. Jo acero al pito vermell. Despres encara tens sortideta fina de 6c, molt més obligat que no pas el 7a++. Franqueig llarg fins a la reunió sota dos arbres grans.

En plan friki al 7b
L10+L11. Empalmo el darrer llarg de la via amb el penúltim de la Latin. V+ i IV trencat. Reunió en arbre ganso.
L12. Tram trencat i xemeneia amb bona roca fins al cim. Es pot muntar reunió als arbres de dalt. El company el sents gràcies a l' aire que puja per les xemeneies del Corb.
Ara només toca baixar i canviar la roda del cotxe del Fèlix.....

De material vam fer servir aliens; semafor (potser algun repetit), el gris i el taronja, Camalots del C1 al C4, un linkcam 2 i tascons, bagues llargues i 15 cintes. Vam posar-hi 8:30h.

La solució a les futures regulacions?....esperem que no

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bé bou!!! Esteu fets uns bésties!!

Però escolta, hi ha molta chapa en aquesta via, no?? Pel que he vist a les fotos.

El Jordi la va fer a l'endemà també.

Quin asedio!!

Jordi ha dit...

Diria que sí que hi havia un clau al L4 després de la placa abans de començar el diedre.

A nosaltres també ens va semblar fàcil la travessa per ser 6b.

R9 ens va costar una bona estona trobar-la, vam anar directe els arbres i després la vam veure, no vam trobar massa lògic anar cap allà.

Hi vam passar 7 hores a la via.

marc ha dit...

Home, els 6c i els 7a's si que tenen xapes i claus bastant aprop, pero son molt puntuals. La resta vas trobant algo, pero tranquil, que escalar escales......
Jordi: doncs el clau no el vaig veure...i la R9 està en un lloc ben raro. 7 hores!!! valtros si que sou uns bèsties...
Apa doncs, a seguir tibant fort...

Anònim ha dit...

Sí, la R9 està en un lloc raro pq en obrir-la no vèiem per on sortiríem, i abans hi havia uns blocs grossos per sota dels dos arbres on ara vas de forma natural. Potser caldrà canviar-la, però això serà tasca de les futures generacions.

Molt ocurrentla foto de "LA SOLUCIÓN FINAL" estil hitlerià al nostre problema amb els eco-inquisidors. Esperem que no calgui, i en tot cas, si s'han de pegar tiros, que no sigui als pardalets i als muixonets, sinó als pajarracos que fan populisme a costa nostra.

salut i sort
albert.ganxets

Alberto ha dit...

Enhorabona nois!!!! Així, seguiu ben forts per quan aneu amb els mortals.

Una abraçada.