dilluns, 27 de juliol del 2009

Cavallers, Comalestorres. Dentro Meti Dos 235m. 6c



Feia un any clavat que no pujava a Cavallers....aixi que diumenge hi fem cap amb l' Alberto i l' Alex. La seva idea inicial era fer els Mundos de Èdena, peró els consegueixo enredar per a la Dentro meti dos (engañados). M' ofereixo a tirar tota de primer, i el grau, sempre en teoria, no obliga més de 6a.
Enfilem aviadet el cuestorsinperdon de Comalestorres, i ja coincidim amb les primeres cordades que pugen a fer la Pistacho.....per sort ningú sembla compartir el nostre objectiu.
Aixi que a la feina:
L1 Placa de V+ d' adherència, amb algun cigró per a donar vidilla.

sembla una rampa, pero...

L2 Desplom de 6c i sostret de V. Aqui ja pillo. No veig el pas a la primera i em penjo...em noto sense el punt de ràbia de tibar fort, s' haurà de tornar al plafó....un cop estudiat surt "fàcil". Vam possar un C2 i un C1.

Passat el 6c

L3. Llarg molt guapo. Entrada de 6b+ on també vaig pillar...també bloquera i rabiosa. En canvi del pas de placa de mitja tirada del mateix grau no me'n vaig ni adonar. Placa molt guapa, practicament equipada. Un alien taronja a la part inferior.

La gran placa central

L4. Desplomet de 6c, on també em penjo a mirar-m'ho, seguida d' una travessa molt guapa, amb unes lajes sospitosament esmolades. Desprès la bavaresa megafina i deplom de 6a+ que deu ni dó lo rabiós que era. Un C2 a la bavaresa, peró millor no caure.....
Tocant la guitarra del Hendrix...

El Jordi a la Pistacho

L5. Diedre de V+ guapo, amb algun pas raro sortint. Reunió boníssima....
L6. Diedre final també de V+. Entrada neta. Baga en un merlet de manual, C1, alien gris i vermell. Vaig possar un tascó, peró es prescindible (alien groc o verd)
A la darrera reunió, de la que rapeles, coincidim amb dues cordades de la Pistacho. Sort que erem tots persones, perque amb el merder que hi havia de cordes i bagues.......amb la gentada que sempre hi ha en aquestes vies i acabant totes al mateix lloc, crec que estaria bé equipar un parell de reunions amb anella a dalt de tot.....per demanar que no quedi. Els companys de la cordada de la Pistacho, un dels quals m' era familiar (el Jordi de Sisbemesnapren) ens cedeixen les cordes per a rapelar...des d'aqui un saludu a tots.
Els dos companys de cordada van disfrutar molt, i li van apretar de valent.....
Al baixar banyet a l' embasament per a deixar-nos com a nous, i cap a casa.
Bona via, sobretot a partir del tercer llarg. Com sempre el 6a obligat el veig just. M' imagino aqui quan feia aquest grau i segur que hagués flipat....
Amb 12 cintes, alguna baga, aliens groc o gris, vermell i taronja i C1 i C2 ja es fà. Els tascons no calen. La ressenya, com sempre, cortesia del Luichy.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Marc,
Sóc el Joan (company del Jordi a la Pistacho),un plaer compartir rapels amb vosaltres. Visca les escapades dels Papes!!
A veure si tornem a coincidir.
Joan

marc ha dit...

...a veure si es veritat.
Si em passes un mail us envio alguna foto vostra. Suposo que valtros en teniu alguna nostre.
Apa, salut

Anònim ha dit...

joan@viatgesmontblau.com

Moltes gràcies!!
Joan

Anònim ha dit...

Marc, gràcies a tu també per deixar-me xapar els teus "amics" al l'últim llarg.
Esteu fets uns cracks.
Espero que ens trobem aviat.
Salut i a tibar.