dimecres, 8 de juliol del 2009

La Riba, anem millorant

Ahir dimarts fem cap a la Riba amb el Carlos i el Jordi. Tenen clar que van a la Xina, jo segueixo una mica apàtic, o sigui que ja m' està bé....no havia anat mai a la Xina, i la veritat es que només arribar, el sector ja em donava més bones vibracions que no pas la penya roja.....ja veurem.
Escalfo, a l' igual que el Kletterer que la munta, en un 6c Madrid Forever. No veig un peu com un esglaó de gran i em penjo a mitja via...ja comencem bé!
Amb el Jordi anem al seu objectiu del dia, Amanece que no es poco 7a+ dur. La munta acabant d' escalfar. La provo jo amb parades al pas cabró del mig i als romos de dalt. El Jordi li fot un pegue bo i cau al darrer pas....quina llàstima, com diuen els lolos se'l veia sòlid....Li foto un segon pegue, arribo prou bé als repossos de la meitat. Faig bé les seqüencies de romos, dinàmic al canto pla semi bo que et salva, m' hi quedo un moment,s' obre la grapa i....avall. Reposo i acabo la via...no he encadenat una merda, pero marxo més motivat que no pas he arribat....Amb tot aixó el Carles, que esta que se sale, encadenava la Comando Violeta 7b. Felicitats. Tranquil, ja em pagaràs la birra un altre dia....marxo i deixo al Jordi bastant amunt de la Comando... a veure si va encadenar.

Kletterer encandenant la Comando

1 comentari:

Jordi ha dit...

No, no vaig encadenar Marc... A l'arribar al pas no vaig trobar un peu, no sabia massa bé on anava i em vaig acabar penjant.
Espero encadenar-la el proper dia. Confirmo el que deia el Carles, que la Comando és més factible que l'Amanece.
Ben tornat al fanatisme!