dijous, 7 de gener del 2010

Sant Silvestre 2009 a la Riba

El darrer dia de l' any 2009 vam quedar tota la patrulla, o bona part d' ella, per anar a fer una Sant Silvestre, com ja va sent habitual....Quedem a la Riba ( de fet l' Equipo B ja escalfava motors al Sisco des de primera hora...), pujarem al cim de la Penya Roja a fer el brindis.
Els col.legues pujen a peu o bé per la Sense Nom, amb unes xemeneis d' alló més romàntiques, amb ambientillo claustrofòbic....El Feliu i jo ens decantem per algo més esportiu i ens posem a la Directa Reus.
Empalmem els dos primers llargs, sortint un bon 6c+ segons el nostre criteri. Bons forats i pila, amb roca molt sobada que fa pujar el grau. Empalmem també el 4rt i 5é. Aquests ja estan millor, amb roca menys sobada. El 5é només compta amb dos spits "tocadillos"...Bona reunió de dos químics i sortida de V a pelo fins a dalt, on esperem els companys tot disfrutant del solet del darrer dia de l' any....que el 2010 vagi, com a mínim, com el que deixem...


Primers llarg de la directa reus


Bombo de sortida al 4rt llarg



Fer la mona és opcional.....



Deixat estar de redbull i aquarius....



La patrulla de la son

1 comentari:

Anònim ha dit...

Marc, que tinguis un bon any i que segueixis tibant amb la mateixa força.Ah, i felicitats pel teu blog. Dona gust llegir les teves piades. Una abraçada.
Jordi P.