diumenge, 3 de gener del 2010

Vilanova de Meià. Fase Terminal 250m. 7b

Ja ho diu la guia;"de lo mas potente de la zona.." a fe.....diumenge 27 de desembre hi fem cap amb el Feliu, aprofitant que marca bon temps...una boira densa a baix i un sol espatarrant, i fins i tot calor, a dalt.
La via es troba totalment equipada amb spits, amb algun de rovellat i molts afluixats, mola portar una clau.
Segons la nostra opinió, li pots sumar mig grau més a cada llarg...no anavem supermotivats, pero creiem que objectivament el grau està apretadot. La cosa més o menys va anar així:
L1 6a+ entrada amb una bona tibada en desplom i despres placa més fàcil.
L2 7b. Desplom important i sortida a placa amb regletes petites, molt tècnic i has d' afinar les seqüencies o rapidament et quedes venut....com va ser el cas. Durillo, pero poder aquest si que és 7b.















L3 7a+ placa molt fina i directe a desplomaco de romos.....travesa i sortida més fàcil per diedret vertical. Haig de posar una pedala per a poder agafar un canto i xapar la 3er o 4rta xapa...falta un spit, nomès hi ha el tac...sort del bagueto...
















L4 7a+ aqui la tònica ja canvia....en ves d' un bombo tens un desplom continu...el resultat és el mateix, arribes ben servit a la reunió. Tampoc encadenem.
















L5 6c+ placa xula i altre cop desplomaco del copon, aquest cop amb més canto. Tot i així el tram amb presa petita, que també hi és, ens tomba antotherway....quins campeons.




















L6 a L8. Tres llargs de 6a+, V+ i 6a+, disfrutons, pero també apretadets...curiós el llarg de V+.
















No és la millor via de la Roca dels Arcs peró dubto que ni hagi cap altra on hagis de tibar tant....potser els llargs més macos són L4 i L5, amb roca molt bona.
Portar unes 17 cintes, sobretot algunes ben llargues i un cargol i xapa per al L3.

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats per la via, collons 7b, a vista? Quan sigui gran vui ser com vosaltres, je je je. Bon any

marc ha dit...

No vulguis ser com naltros, que ultimament no encadenem res....
El 7b no va sortir, ni els 7a+, ni el 6c+.....Bon any igualment