dimarts, 15 de juny de 2010

Siurana. Ay mamita...que daño que m'echo!

Doncs aixó, li he donat vacances a la mà esquerra uns quants dies....Al loro amb les circumstàncies:
Diumenge li foto a vista a Ay mamita 7a al Pati de Siurana. Abans de pujar li pregunto al JL si la seva corda de 70m. arriba bé (la via es veu llarga, i a la puta merda de guia del Tonetti no diu els metres...). Em diu que si, que la va fer l' altre dia i pa de problem....encadeno a vista posant cintes, passo la corda pel mallon de la R i la desmunto. Quan ja soc a les grades inferiors, encara penjat, vaig a comentar amb el JL, que es qui m' assegura, la via i....collons, que passa????? a terra de cul, picant molt fort amb el palmell de la mà esquerra...quin mal...per sort no passa del cop; ara, tinc una mà com un teleñeco....El que ha pasat està prou clar; la corda s'ha acabat i el colega s' ha estampat. Diràs: quins pardillos...o almenys aixó haguès pensat jo..us asseguro que el JL, que ja porta uns anys escalant, és el tio més maniàtic i primmirat amb aquests temes que conec...pues a ell, bé, més aviat a mi, també li arriba el moment de la cagada tonta i evitable....ASI QUE AL LORO.
Abans de l' incident vam escalfar, repetint, la viagraman 7a assequible. Desprès m' enreda a probar El Jardin de la Amapollas 7c, diu que te unes regletes siuranenques que ti cagues...de lo que patinen...el tio em reconeix que avui el tacte és pitjor que el darrer dia que la va probar....el sòcol es boníssim, i a la part dura no m' hi aguanto, així que ni l' acabo de muntar...Desprès li fotre a vista a Ay mamita (molt bona, per cert, has d' escalar...), la resta ja l' he explicat....

8 comentaris:

Mingo ha dit...

Clar que ho podriem pensar quins pardillos, però recordo de quan era petit havia un evangeli, que deia quien este libre de pecado que tire la primera piedra (no sé si era un evangeli). L'important és que ho puguis explicar i que només hagi estat un cop a la ma.

Jordi ha dit...

Ara a recuperar-se aviat!

marc ha dit...

de fet, Mingo, no vem tirar la pedra, m' hi van tirar a mi, a la pedra...
Ja tens raó, l' important es que no sigui res greu.
Crec que val la pena reflexionar en veu alta (diga-l'hi post...), a veure si algú s' ho estalvia.
Merci Jordi,...ja saps de que va aixó. Paciència i gel. Haurem de fer una escapada a la Pedriza....
Apa doncs, AL LORO!!!! amb aquestes tonteries.

LES PAUL ha dit...

cuida't el coco, pel blog veig que ets un fanàtic i per experiència se el que és estar en un moment en forma i tallar-se per un accident, recupera't els projectes són més bons quan tornes

marc ha dit...

Hola Les Paul, gràcies pels ànims. Em pot més, de moment, el sentit comú que el fanatisme...paciència.
Vaig veure de casualitat el comentari al post del Peladet: sol a partir de les 12:30-13:00h i calor assegurada. Una mica just fer dues vies ara. L' absurdistan pica més, peró és molt bona i diria que està un pèl més assegurada.
Apa, salut

Marc Sánchez ha dit...

Marc! Que ho acabo de llegir... Anims tiu!! espero que puguis recuperarte el mes aviat possible! gracies per avisaro perque de fet tenia pensat probarla!

Anims i paciencia! Makina!

marc ha dit...

Gracies neng....
la via es molt guapa, val la pena. Aixo si, corda de 70 i al tanto..
salut

Iban Bessa ha dit...

ànims màkina! a recuperar-se amb calma!!! salut!