dimecres, 12 de setembre del 2012

fent penitència (que rima amb independència...)


Divendres tinc la oportunitat de visitar, finalment, el nou sector de per aqui abaix, acompanyat pel JL i la inestimable col.laboració del 4. El guia m' ilustra amb una visita a tot el sector i finalment ens posem a escalar a les darreres vies:
Començo a la estètica fissura de la Portallunes 6a que trobo dur, peró molt bo. Una bona candidata a fer amb els friends....quan estigui més fort!
Passem a la veïna Home de poca fe 6b+ (molt apropiat el nom...), que tot i que es una mica rara surt prou bé. Ja escalfats escalem la Starlsbars 6c, on apreto de veritat per a encadenar al flash-vista. Placa fina que ja em va bé per a recuperar la fe i els equilibris.
Tot i que començo a estar servit el JL em recomana fervorosament, diu que és de canto gordo, el mur desplomat de la Polvo gris 6c+. Aquest si que el faig a vista, lluitant i recuperant anhelades sensacions.Molt bona, amb uns degotalls bonics.
Finalment, ja tocat, faig a vista la Rampa final 6c de canto pla i remada, amb alguna seqüència més regletosa. Aquí ja em va just que no volo, que potser també m' hauria anat bé....
Una bona sessió en un bon sector per a anar recuperant bones sensacions. A veure si seguim.