dijous, 17 de gener del 2013

penitencia peró menys....

Avui hem pujat amb l' Angel i el Jaume a disfrutar del solet i de les bones vies del Penitent. Comença bé la jornada matinal, constatant que la pista ja està arranjada i practicable per a un turisme (amb la calma). Seguim amb el repertori següent:
Pau Tibant 5+ curiós, aprofitant per a posar cintes a la Gitane. Seguim escalfant al llarg diedre de la Si, vés 6a, fins que agafo la I tant 6b, que recorre una marcada fissura a esquerra. Molt bona.
Ja mig escalfat em poso a la Gitane de Montblanc 7a+, amb fissura guapa i pas cabró a mitja via. Costa de llegir el pas però un cop vist cau al segon intent. Per rematar em poso a la boníssima Alimaña profunda 7a+ de petits degotalls a la primera meitat i regletes siuranenques a dalt. Vaig fent a vista i, amb la cadena a la cara, no veig el canto bo del diedret d' esquerres per a xapar la r i avall. Quina ràbia!!! També podria dir que m' he tirat en plan lolo, però m' enganyaria com a un xino....Sort que la via és bona i no em farà res repetir-la un altre dia.