dilluns, 2 de setembre del 2013

Cal Orro

Just abans de les vacances, més aviat del viatge, d' estiu, vem fer un parell de visites a aquest bon sector de Siurana on no havia anat mai. Molt bona opció per a tardes d' estiu, doncs és a l' ombra i a la franja superior, on sempre correrà una mica més d' aire. Crec recordar que a la primera visita vem escalar aquestes vies:
Se sienten coño 6b, no apte per a escalfar...bona tibada, un pèl expo, al primer moviment. No ens va acabar de fer el pes.
La fisura del Silvio 6b+ molt guapo, ideal per a provar amb els trastes.
Vem provar també un parell de vies noves, entre 6b+/6c; cap joia, peró amb tramets xulos. Acabo la tarda a la bonica Transgenicstop 7a pilosillo
A la setmana següent hi tornem, a rematar feina:
escalfem a Er quinqui 6b+, amb una entrada a l' estil de Can melafots. Seguim amb la veïna Ni el Lute...6c+, amb un parell de passos de placa fins. El JL te el detall de posar cintes a la Invasió de les Bajoquetes 7a+ molt guapo que encadeno amb un bon flash. Pila, passos llargs i sortida del bombo final de decisió. Ens desplacem al extrem oest del sector, on encadenem Sac d' excuses 7a, fàcil fins al pas de bloc final..., i la Calé, presuntament 6b+...en algun lloc he vist que li donaven fins a 7a!!! s' esta posant complicada la graduació local....
Queden pendents per a properes visites els desploms de fantasia amb 7etens del "puño" (segons la nova escala de dificultat inventada a Siurana) i alguns altres de nous al costat de la Invasió de les bajoquetes.
A la guia nova apareixen moltes més vies que a l' antiga.