dijous, 24 d’abril del 2014

Vires....

Una setmana desprès tornem a Siurana. Aquest cop canviem la tranquilitat de la Reina Mora per les aglomeracions a les vires de la Siuranella Est, ja buscant l' ombra.
Pugem per les cordes fixes a la incòmode vira al peu de la Gravetat Marciana 6c molt guapo, de 40m. i d'escalar. Teniem intenció de fer la tarda aquí, però comença a aparèixer gent, i la vira no dona per tant....està clar que alló no és nostre, però si en una vira estreta veus que ja hi ha cinc persones...jo almenys m' abstindria de pujar-hi. Damunt un paio ha tingut la brillant idea de lligar el seu gos amb la corda fixa que ajuda a pujar a la vira....sense comentaris.
Marxem i ens desplacem cap al sector de l' Avance, on encara pica el sol. al final pugem a la vira de l' esquerra de tot, on almenys estem sols, i des d' on podem gaudir del concert de guitarró d' algun guiri torracollons...sense comentaris. guiris que per cert tenen certa tendència a agrupar-se...perillòs, i si no que li preguntin a la que es va fotre avall de la vira del Pati...

Finalment escalem la Semen up 7a dur, la Panxa del Bou 7a+, i intentem la Avui si que no m' enganyes 7b; resolem bé el bloc dur de l' entrada, peró se'ns atravessa un pas de placa a dalt...creiem que s'ha trencat algun canto. Deixem un moscata i avall.