dimarts, 16 de juny del 2015

Peña Montañesa. El Señor del Hielo 250m. 7b

Molt bona via, la "barata" del sector, segons els autors (no vull ni saber com són les altres) que recorre l'impressionant cara sud-oest de Peña Montañesa. Ambient pre-alpí i tranquilitat absoluta, només "trencada" per l'aparició, a mig matí de l' Albert i cia...que si ens despistem ens agafen.
Tots els llargs tenen la seva gràcia. Pas obligat sortint del tram de 7bc (potser 7a sense ganxo). Boniques plaques a L4 i L5 i L7 amb fissura guapa i pas molt dificil a la placa de desprès. Reservar forces per al 6c+ del darrer llarg.
Baixada ràpida amb 4 llarguíssims ràpels. A destacar el darrer (glups) sortint de r absolutament penjada. Potser convindria canviar els cordinos, doncs la R és de la via original i ja hi porten dies...
El darrer llarg és l'únic que demana tot el material de la ressenya. La resta es troba prou arreglat, potser amb joc de totems, aliens petits i tascons fas....Ombra fins a les 12:30h aprox, però estàs alt i l'aire corre fresquet. Aproximació ben fitada i sense problemes.

L2

Final L3

Plaques a L4

L5

L6. 7a+ de lluitar

L7 Magnífica fisura i placa difícil

L8 6c+ dur



Els correparedes....

Darrer ràpel


L8 des de la seguretat del terra


1 comentari:

albertganxets ha dit...

pos encara mos vam perdre uns minuts del Barça - Juve

lo michael white, que corre molt i escala encara més. Tota neta la va treure.


apa tornem a coincidir!