dilluns, 14 de desembre del 2009

Arbolí,...alabado sea Dios.

Dijous passat pugem a Arbolí amb el Poch, amb la idea de començar a probar l' Alambrado sea Dios 7b+ que segons sembla està una mica més fàcil des de que s' ha millorat un cantell...ja veurem.
Escalfo a L' Esperó 6b+, on, tot i el solet que comença a tocar a la paret, noto bastant freds els dits, i la roca....va bé per a escalfar.
Acte seguit ens posem a la feina....ara ja fa inclús caloreta. Munto l' Alambrado prou bé, amb un parell o tres de parades per a controlar bé els dos passos clau i la sortida fina, amanida amb un aleje important....La via es bona, amb la part inferior més tècnica i d' aguantar de bons cantos, pero desplomat, a dalt.
Desprès d' un descans hi torno....i encadeno!!! 7b+ al segon pegue (segur que el decoten, pero encara que sigui un 7b ja estic content...). Jo ja tinc un bon regal del Tió...

3 comentaris:

Pau ha dit...

Mare de deu senyor, l'Alambrado estava en els seus origens de 7c, el van decotar a 7b+ i tothom diu que no es cosa fàcil !!!!

S'ha trencat quelcom dius ?

Jo la vaig provar la setmana pasada i la vaig trobar dura :)

marc ha dit...

Quan surts del tram desplomat hi ha un canto d' esquerres que ara es veu que és més gran (tampoc es cap bústia, eh...), i et permet xapar bé la penúltima. Abans es coneix que els passos següents et quedaven amb més vidilla....
Respecte a la decotació,...si la proba algú que ja la tenia ja dirà el què...per a mi és una bona via, i també la vaig trobar dura.
Apa, a tibar

Anònim ha dit...

Bones! primer de tot enhorabona per l'encadene!! :)

Era per preguntarte una cosa, ja que veig que escales molt per Arbolí (i l'ermita de Sant Pau).

Doncs la pergunta es que vaig estar el cap de setmana passat escalan al sector de l'ermita i vaig provar un
7a+/b que es diu "innocentada", i em va semblar 7b bó, molt a blok... la has provada? fa reunio amb un 7b+ que deunido les apretades que tens... el 7b+ es diu "Fes via que sino hi haura bronca a casa) estan just a l'esquerra a un mini sectoret del 7a+/b "Les tres musteles", que yo crec que es 7a/+ max., si no les has provat provales i em dius per contrastar opinions :) son bones pero apreten jeje.

L'altre pregunta es que segurament ara quan el temps ho permeti i deixi de nevar jaja anar al sector "La Termita" a provar la Akira 7c de desplom, podriem fer una quedada d'un per aopretarli a muerte! ya em comentaras, t'envio el mateix comentari a traves de 8a.nu i si t'animes concretem. Vagibe! una salutació!!

Marc