dilluns, 29 de novembre del 2010

Vilanova de Meià: Baron Rampante (210m. 7a+) + Fesderico (125m. 7a+)

Desprès dels darrers "tutes" ja convé una mica d' esportiva en paret; la nostra única preocupació, és un dir, serà el rotpunkt....Aixi doncs que cap a Vilanova, a veure si podem combinar la Baron Rampante, a la Roca dels Arcs, amb la Fesderico a la Roca Alta. La Baron ja l' havia provat el Feliu feia temps, fent-me el salt amb un innombrable de Reus. , pero no tenia cap problema amb repetir-la....entrem en matèria.
L1 6b+ Anar fent fins al desplomet final on acabes d' escalfar....duïem el C3, pero no el vam posar. Per a no carregar-lo tot el dia, millor una baga psicologica en un tronc sec.

L2 6b més plaquero. Posant-m'hi sortint de l' altre ja em noto els avantbraços a punt...

L3 7a+/b. L' afronta el Feliu, a veure si triomfa. Anar fent fins al mur on ja veus que tibaràs. Ho prova pero entre xapatges i estudiar la seqüencia, s' acaba penjant. Sense ni reposar fa el pas i cap a la R. Al meu torn, i amb la seqüencia ben clara, encadeno. Pas molt a bloc; invertido molón, regletilla que te cagas i dinàmic, esperonat pel Fèlix, a la regleta salvadora. Desprès més tranqui peró pilòs fins a la r.
L4 6c+/7a. Agafo una mica d' aire i cap amunt..bons cantos, peró romos. Seqüencia més tècnica en un minidiedre i placa més fina fins a la r. També triomfem.

L5 6a Sortir a l' esquerra i recte amunt. Potser el llarg més fluixot.
L6 6a Recte amunt per un mur molt guapo, amb algun paset més finet. Les xapes estan a tocar de les de la Cruel Pasion, ara també amb bolts, fins al punt que et confons...no s' acaba d' entendre; lo seu seria el darrer llarg comú.
Sortim recte amunt amb una trepada de IV. Unes barretes, recollim trastos i disparats cap a la Roca Alta.
En 30min. ens plantem al peu de la Fesderico, per un sender prou marcat.
L1+L2 trepada de III cutre i 7a+. La reunió es pot muntar amb la primera xapa del 7a+ i una de r, no calen els cargols ni  les xapes que marca la guia. De totes maneres s' empalmen sense problemes. Mur desplomat de regletes, canvi durillo a bavaresa i anar fent. El Feliu entra amb molta energia i peta un bon canto, cap a la tercera xapa. Baixa a R0 i encadena el llarg. Jo també estic a punt de fastidiar el rotpunkt, al petar-me un peu ja a la bavaresa; per sort el recolo ràpid i m' aguanto. com ja heu deduït roca una mica delicada. Bon cantos pero dubtosos.

L3 V o màs. Diagonal mig guarrilla cap a la dreta, a buscar el muraco final.
L4+L5. 6c+ Mur boníssim. Pilòs, sempre amb canto peró de "menearte". A partir del desplomet, just abans de r4, festival de bústies impressionants. Llarg entusiasmant.

Cim i en 30-40min. ja som al cotxe. Avui encara és de dia...A la Baron hi hem posat 3h. justes, i un parell més per a la Fesderico. Temperatura gèlida, peró amb el solet a gust. Un dia rodó. Llàstima que no el puc rematar amb el festival previst....
Vam fer amb corda simple i unes 16 cintes, amb algunes de llargues i altres de molt llargues