dilluns, 13 de desembre del 2010

Sense sponsor...


Siurana des de dues vessants, orogràfiques i d' activitat....dissabte, excursió en familia cap a Gallicant, des d' on albirem desenes de furgonetes a l' aparcament i tot de punts de colors trepant a la solana..diumenge ens toca a nosaltres; matinal productiva a Grau de Masets. Pugem amb el JL i cia, el Joan i cia, el Feliu i cia, o sigui jo...El JL i el Joan tenen a punt la Muerte del sponsor 7b+. No ens han de convencer gaire, ja fa massa temps que la tinc pendent...Escalfem repetint Aleva 6b+, així puc encadenar el que vaig desencadenar l' altre dia. Acte seguit el Feliu es treu l' espina de Litlle Ted 7a+, que ja tinc al sac doblat...ara a la feina. Aprofitant les cintes posades faig una passada d' inspecció a la Muerte..festival regletero, amb alguns passos tensos...al tanto amb els vuelos, que excepte el darrer, son en placa...
Li fot el Feliu i e molt animal gairebé la treu al flash; fot una volada marca de la casa al intentar agafar el darrer canto de la via...quin pegue més bó. Una llàstima. Amb tot aixó el JL la encadena sense gairebé ni bufar, i el Joan no té el dia...Em torna a tocar. Vaig fent, amb alguna errada, peró puc anar agafant aire. Em planto al darrer repòs, dues tibades i R. Un altre 7b+ al second go al sac...baixo ben content a dinar a casa.
El JL a punt de triomfar...

Sector l' Ermita d' Arbolí.

3 comentaris:

Pau ha dit...

Yea felicitats !!! Ja ho deies que l'aniries a tatxar. dit i fet

albertganxets ha dit...

veig que no falleu ni un finde...
i en liu segueix igual de malalt...

en fi, diumenge et vam trobara faltar!

marc ha dit...

Merci Pau, ja feia massa que la tenia pendent....
Hola Albert; El Feliu està com un llum, i fort del copon...el luchador, quin animal...
Vaig estar esperant el missatge del Vicenç, pero de totes maneres l' alineació que proposava em provocava sentiments contradictoris....un altre dia serà.
Apa, salut i regletes...